Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Μια του… VAR, δυο του Ζότα κι ανατροπή (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Μια του… VAR, δυο του Ζότα κι ανατροπή (vid)

bet365

Η Λίβερπουλ είδε ξανά δικό της γκολ να ακυρώνεται για χιλιοστά μετά από έλεγχο VAR, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Ζότα βρήκε καθ’ όλα νόμιμα στόχο και σφράγισε την ανατροπή κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Για λίγες στιγμές, ο Γιούργκεν Κλοπ και οι παίκτες του βίωσαν το déjà vu από το ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, όταν το γκολ του Μανέ στις καθυστερήσεις είχε ακυρωθεί για μια… τρίχα ως οφσάιντ. Ανάλογο σκηνικό, για λίγα περισσότερα χιλιοστά, εκτυλίχθηκε στο 63’ του ματς της Λίβερπουλ κόντρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όταν ο Μο Σαλάχ κατέβασε απίθανα τη μπάλα κι εκτέλεσε με τη μία, αλλά μέσω VAR και πάλι υποδείχθηκε ως οφσάιντ. Ωστόσο, οι Reds δεν επηρεάστηκαν και δύο λεπτά αργότερα, ο Ντιόγκο Ζότα μετέτρεψε σε γκολ την τέλεια σέντρα του Σαντιό Μανέ, με ανάλογα έξοχη κεφαλιά και σφράγισε το 2-1. Έτσι, έγινε ο μοναδικός παίκτης μετά τον Σενεγαλέζο δημιουργό (το 2016) που σκοράρει στις δύο πρώτες συμμετοχές στο «Άνφιλντ» για το πρωτάθλημα, με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα