Νότιγχαμ - Ντέρμπι 1-1: Έσωσε το ντέρμπι, αλλά έτσι δεν... σώζεται (vid)

Gazzetta team
Νότιγχαμ - Ντέρμπι 1-1: Έσωσε το ντέρμπι, αλλά έτσι δεν... σώζεται (vid)

bet365

Ακόμη δύο βαθμούς έχασε η Νότιγχαμ Φόρεστ στο ξεκίνημα της φετινής Championship, ισοφαρίζοντας μεν τη Ντέρμπι (1-1), αλλά σπαταλώντας τις ευκαιρίες για τη νίκη. Κίνδυνος να βρεθεί στη ζώνη του υποβιβασμού η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η πρόσληψη του Κρις Χιούτον αντί του Σαμπρί Λαμουσί φάνηκε να γυρίζει τον διακόπτη, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να παίρνει άμεσα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά να την αγνοεί και πάλι για δεύτερο σερί παιχνίδι.

Κόντρα στη Ντέρμπι Κάουντι, στο ιστορικό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Βάγκχορν στο 30', ο οποίος σκόραρε με 4η διαφορετική ομάδα σε βάρος της Φόρεστ (Λέστερ, Ίπσουϊτς, Γουίγκαν). Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ήταν ανώτερη, κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Τέιλορ στο 64', ωστόσο, δεν βρήκε ποτέ την ανατροπή κι έμεινε μόλις στους 5 βαθμούς μετά από επτά αγωνιστικές και στο +2 από την 22η Μπάρνσλεϊ. Ανάμεσά τους βρίσκεται η επίσης παραπαίουσα, φέτος, Ντέρμπι των Φιλίπ Κοκού και Γουέιν Ρούνεϊ, που ανέβηκε στους 4 βαθμούς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα