Αρτέτα: «Ημουν δίκαιος με τον Οζίλ αλλά απέτυχα μαζί του»

Αρτέτα: «Ημουν δίκαιος με τον Οζίλ αλλά απέτυχα μαζί του»

Κώστας Τόπας
Αρτέτα: «Ημουν δίκαιος με τον Οζίλ αλλά απέτυχα μαζί του»

bet365

Ο Μεσούτ Οζίλ, φαίνεται πως ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την Αρσεναλ και ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, τόνισε πως δεν είναι διατεθειμένος να συνεχίσει τις προσπάθειες του με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.

Τόσο ο Οζίλ όσο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν παρελθόν από την Άρσεναλ. Μάλιστα, ενδιαφέρον για τον Γερμανό μεσοεπιθετικό έχει προκύψει από τη Μίλαν, η οποία τον θέλει ελεύθερο το καλοκαίρι.

Ο Μικέλ Αρτέτα, από την πλευρά του, πήρε θέση σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί με τον Οζίλ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως απέτυχε να επαναφέρει τον 32χρονο άσο στο υψηλό επίπεδο, δηλώνοντας παράλληλα πως δε βρίσκεται στα πλάνα του.

«Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου, γιατί ήμουν δίκαιος. Είναι μία... ποδοσφαιρική απόφαση. Η επικοινωνία μου μαζί του είναι αρκετά καλή και ξέρουμε τι να περιμένουμε ο ένας από τον άλλο. Για έναν παίκτη με τέτοια καριέρα, οτιδήποτε και να συμβαίνει γύρω του έχει τεράστιο αντίκτυπο.

Και αυτό είναι η υπόθεση εδώ και οχτώ χρόνια. Η δουλειά μου είναι να παίρνω το καλύτερο από κάθε παίκτη. Και νιώθω πως απέτυχα εδώ με τον Οζίλ. Θέλω τον καλύτερο Μεσούτ στην ομάδα και κάποιες στιγμές ήμουν κοντά να τα καταφέρω. Αλλά δεν μπόρεσα και πήρα την απόφαση να τον αφήσω εκτός ομάδας».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα