Φαν Ντάικ: Αντίπαλοι οπαδοί έγραψαν αίσχη στο διαδικτυακό βιβλίο ευχών!

Φαν Ντάικ: Αντίπαλοι οπαδοί έγραψαν αίσχη στο διαδικτυακό βιβλίο ευχών!

Κώστας Ζάλιαρης
Φαν Ντάικ: Αντίπαλοι οπαδοί έγραψαν αίσχη στο διαδικτυακό βιβλίο ευχών!

bet365

Το διαδικτυακό βιβλίο ευχών που δημιουργήθηκε για τον Φαν Ντάικ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του... έκλεισε, έπειτα από απρεπείς και μακάβριες εκφράσεις που έγραψαν αντίπαλοι οπαδοί για τον Ολλανδό της Λίβερπουλ!
Συναρπαστικότερο παιχνίδι με Stop Loss, Partial και Auto Cash Out* (21+) *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο ηγέτης της αμυντικής γραμμής των «κόκκινων» θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν μετά τη μεγάλη ζημιά που υπέστη στο δεξί γόνατο σε χτύπημα που δέχθηκε από τον Τζόρνταν Πίκφορντ στο πρόσφατο ντέρμπι του Λίβερπουλ στο «Γκούντισον Παρκ».

Συγκεκριμένος λογαριασμός στα social media θέλησε να φτιάξει ένα είδους... διαδικτυακό βιβλίο με ευχές για ταχεία ανάρρωση από τους οπαδούς της Λίβερπουλ και τους θαυμαστές του Φαν Ντάικ, όμως, δεν είχε καθόλου επιτυχία αυτή η πρωτοβουλία.

Αντίπαλοι υποστηρικτές και... άμυαλοι άνθρωποι θεώρησαν αστείο να μπουν και να γράψουν εκφράσεις όπως «αναπαύσου εν ειρήνη» και «συλλυπητήρια», με αποτέλεσμα ο λογαριασμός που ξεκίνησε το πρότζεκτ, να το κατεβάσει...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα