Λίβερπουλ: Άλλα άκουσε από την Premier, άλλα από τον επικεφαλής διαιτησίας!

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Άλλα άκουσε από την Premier, άλλα από τον επικεφαλής διαιτησίας!

bet365

Άνθρωπος από την Premier League ενημέρωσε την Λίβερπουλ πως πιθανότατα ο VAR δεν τσέκαρε ποτέ το φάουλ του Πίκφορντ στον Φαν Ντάικ για να βγάλει την κόκκινη κάρτα, με τον επικεφαλής διαιτησίας, Μάικ Ράιλι, να λέει στους «κόκκινους» πως η στιγμή πέρασε από έλεγχο. Οι Πρωταθλητές, πάντως, παραμένουν απόλυτα μπερδεμένοι και εξαγριωμένοι...

Παρί Σ.Ζ. - Μάντσεστερ Γ.: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Σύμφωνα με τους Times, στη Λίβερπουλ ψάχνουν να βρουν το δίκιο τους έπειτα απ' όσα συνέβησαν το Σάββατο στο «Γκούντισον Παρκ» στο μεγάλο ντέρμπι με την Έβερτον, αλλά όλα δείχνουν να είναι... μύλος.

Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει ζητήσει έρευνα για τα δύο περιστατικά στα οποία αδικήθηκε με τον χτύπημα του Πίκφορντ στον Φαν Ντάικ που έμεινε ατιμώρητο και το οφσάιντ που μόνο ο VAR, Ντέιβιντ Κόουτ, είδε στις καθυστερήσεις, μη μετρώντας το γκολ του Χέντερσον.

Άνθρωπος της Premier League φέρεται να επικοινώνησε με τους «κόκκινους» για να τους αναφέρει ότι δεν έγινε ποτέ τσεκάρισμα για τη φάση από την οποία ο Ολλανδός στόπερ τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ, ο επικεφαλής διαιτησίας, Μάικ Ράιλι τους ειδοποίησε πως έγινε χρήση του βίντεο όπως προβλεπόταν...

Κοινή γραμμή αγνοείται, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει δημοσίευμα για... άγνοια του κανονισμού από τον VAR για τη δυνατότητα να αποφασίσει για κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή παρά την ύπαρξη οφσάιντ!

Διαβάστε επίσης:

Έβερτον – Λίβερπουλ: «Ο VAR δεν ήξερε τους κανονισμούς και "έσωσε" τον Πίκφορντ»!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα