Φαν Ντάικ: «Με τη βοήθεια του Θεού θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός από ποτέ» (pic)

Φαν Ντάικ: «Με τη βοήθεια του Θεού θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός από ποτέ» (pic)

Φαν Ντάικ: «Με τη βοήθεια του Θεού θα επιστρέψω καλύτερος και πιο δυνατός από ποτέ» (pic)

bet365

Ο Φαν Ντάικ, ήδη σχεδιάζει την αποθεραπεία του και δηλώνει έτοιμος να τα δώσει όλα για να επιστρέψει καλύτερος από ποτέ.

Η Λίβερπουλ έχει σοκαριστεί από τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ, με τον ηγέτη της άμυνάς της να μένει εκτός δράσης για 7-8 μήνες.

Ο ίδιος στέλνει το δικό του μήνυμα και τονίζει ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ.

«Αυτό το απόγευμα είχα συνάντηση μ' έναν κορυφαίο ιατρικό σύμβουλο για να αρχίσουμε τη διαδικασία σχεδιασμού και των πιο μικρών λεπτομερειών για την αποθεραπεία μου, μετά από το περιστατικό που συνέβη χθες (σ.σ. εννοεί το Σάββατο).

Έχω εστιάσει πλήρως στην επιστροφή μου και θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω όσο γίνεται πιο γρήγορα. Παρά την προφανή απογοήτευση, πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα από μία δυσκολία υπάρχει μία ευκαιρία και με τη βοήθεια του Θεού θα επιστρέψω καλύτερος, πιο φρέσκος και πιο δυνατός από ποτέ.

Στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, πιστεύω ότι τα πάντα γίνονται για έναν λόγο, είναι σημαντικό να προσπαθείς και να κρατάς το κεφάλι ψηλά τόσο στις εύκολες όσο και στις δύσκολες στιγμές.

Με την συμπαράσταση της συζύγου μου, των παιδιών, της οικογένειάς μου και όλων των ανθρώπων της Λίβερπουλ, είμαι έτοιμος για την πρόκληση που έχω μπροστά μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα υποστήριξης, σημαίνουν πάρα πολλά για μένα και την οικογένειά μου και θα κάνω τα πάντα για να στηρίξω τους συμπαίκτες μου με όποιο τρόπο μπορώ ενόψει των επόμενων μεγάλων εβδομάδων που έρχονται και ενώ θα συνεχίζω μέρα με τη μέρα την αποθεραπεία μου.

Θα επιστρέψω», ήταν το μήνυμα του Ολλανδού αμυντικού μέσα από το λογαριασμό του στο twitter.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα