Λέστερ - Άστον Βίλα 0-1: Μπάρκλεϊ στο 90+1’ και ιστορικό 4Χ4 οι Χωριάτες! (vid)

Λέστερ - Άστον Βίλα 0-1: Μπάρκλεϊ στο 90+1’ και ιστορικό 4Χ4 οι Χωριάτες! (vid)

bet365

Εκεί που όλα έδειχναν ότι θα έχουμε το πρώτο 0-0 στη φετινή Premier League, ο Ρος Μπάρκλεϊ ανέλαβε δράση κόντρα στη Λέστερ και με γκολ στο 90+1’ χάρισε το 4Χ4 στην Άστον Βίλα, επίδοση που είχε να σημειώσει 90 ολόκληρα χρόνια!

Δεν βρέχει κάθε μέρα «εφτάρες» κόντρα στους πρωταθλητές, αλλά η Άστον Βίλα γράφει ιστορία ακόμη και με το μίνιμουμ της νίκης. Σε ένα ματς που το πρώτο μηδέν μετά από 45 παιχνίδια στη φετινή Premier League φαινόταν μονόδρομος, οι εντυπωσιακοί Χωριάτες συνέχισαν την τέλεια πορεία τους, περνώντας από την έδρα της Λέστερ χάρη στο γκολ του «αναγενημμένου» Ρος Μπάρκλεϊ στις καθυστερήσεις και ισοφάρισαν το καλύτερο ξεκίνημά τους στην πρώτη κατηγορία τα τελευταία 90 χρόνια!

Απέναντι στις Αλεπούδες, που δεν είχαν τον Τζέιμι Βάρντι και μετά την «υπερηχητική» πεντάρα στη Μάντσεστερ Σίτι είναι αγνώριστες, η ομάδα του Ντιν Σμιθ κρατούσε τις ισορροπίες για 90 λεπτά σε ένα γενικά αδιάφορο παιχνίδι και στο 90+1’, ο Βρετανός μεσοεπιθετικός εξαπέλυσε ένα έξοχο σουτ εκτός περιοχής, νικώντας τον Σμάιχελ στη γωνιά του. Έτσι, σκόραρε το 2ο του γκολ με τη Βίλα σε 2 παιχνίδια, όσα είχε στα προηγούμενα 42 ως παίκτης της Τσέλσι!

Με αυτό το τρίποντο, οι Villains βρίσκονται στη 2η θέση, στο -1 και με ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Έβερτον, έχουν την καλύτερη διαφορά τερμάτων (+10) με μόλις 2 γκολ παθητικό και μοιάζουν ικανοί να είναι η ευχάριστη έκπληξη στο τέλος της φετινής Premier League.

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Καστάνιε, Φοφανά, Έβανς, Τζάστιν, Μεντί (78’ Τσάουντρι), Μπαρνς, Πράετ (68’ Μάντισον), Τίλεμανς, Πέρεθ, Ιεανάτσο (71’ Σλιμανί)

Άστον Βίλα (Ντιν Σμιθ): Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ, Λουίς, ΜακΓκιν, Τρεζεγκέ (81’ Τραορέ), Μπάρκλεϊ, Γκρίλις, Γουότκινς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα