Μπρούνο Φερνάντες: Στη Γιουνάιτεντ πίνουν νερό στην υγειά του... (vid)

Μπρούνο Φερνάντες: Στη Γιουνάιτεντ πίνουν νερό στην υγειά του... (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μπρούνο Φερνάντες: Στη Γιουνάιτεντ πίνουν νερό στην υγειά του... (vid)

bet365

Έχασε πέναλτι, είδε να του ακυρώνουν γκολ κι όμως κατάφερε και να σκοράρει... κανονικά, αλλά και να κάνει ασίστ! Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι ό,τι πιο σταθερό έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Πορτογάλος χαφ από τις αρχές του περασμένου Φλεβάρη, όταν κι έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα, μέχρι και αυτή τη στιγμή, παρά και το τρίμηνο της αποχής λόγω του κορονοϊού, είναι από τους πιο σταθερούς και συνεπείς ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην Premier League και ίσως ό,τι πιο σταθερό υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτό ενδεχομένως ν' αδικεί τον Μάρκους Ράσφορντ, ωστόσο, ο Μπρούνο Φερνάντες έδειξε από την πρώτη στιγμή πως ήταν... έτοιμος από καιρό για το βήμα στην Αγγλία και οι «κόκκινοι διάβολοι» μάλλον τυχεροί θα πρέπει να αισθάνονται που κατάφεραν και τον έκαναν δικό τους τον περασμένο χειμώνα, προλαβαίνοντας άλλους «μνηστήρες».

Ο Πορτογάλος μέσος, πέτυχε το δεύτερο καθοριστικό γκολ της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ απέναντι στη Νιούκαστλ με υπέροχο σουτ στο 86ο λεπτό για να βάλει μπροστά τη Γιουνάιτεντ, προτού φτάσει εκείνη στο τελικό 4-1 απέναντι στις «καρακάξες».

Στο 90' + 6' είδε και την κίνηση του Μάρκους Ράσφορντ πετώντας τη μπάλα στο χώρο για να το εκμεταλλευτεί ο Άγγλος στράικερ και να διαμορφώσει το αποτέλεσμα του αγώνα στο St. James' Park.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πλέον φτάσει στα 11 γκολ και τις 9 ασίστ στην θητεία του στην Premier League όντας χαφ, πράγμα που σημαίνει συμβολή σε 20 τέρματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα σε μόλις 18 αναμετρήσεις!

Η κυριολεκτική ερμηνεία του χαρακτηρισμού «περιουσιακό στοιχείο»...

Διαβάστε επίσης:

Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Απάντησε με... θρίαμβο! (vid)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα