Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Απάντησε με... θρίαμβο! (vid)

Νιουκάστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Απάντησε με... θρίαμβο! (vid)

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε ένα εκπληκτικό τελευταίο δεκάλεπτο, πέτυχε τρία γκολ και διέλυσε με 4-1 τη Νιουκάστλ εκτός έδρας, αντιδρώντας έτσι... εκκωφαντικά στην εξάρα από την Τότεναμ.

Η Γιουνάιτεντ αντέδρασε ιδανικά στον διασυρμό από την Τότεναμ, επικράτησε 4-1 της Νιουκάστλ πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο Μπρούνο Φερνάντες έχασε το πρώτο πέναλτι ως παίκτης της Μάντσεστερ, αλλά ήταν αυτός που έδωσε τη λύση και λύγισε τον εντυπωσιακό Ντάρλοου. Εξαιρετικός ο Μάτα, σούπερ επέμβαση ο Ντε Χέα στο 1-1. Ηταν η 30η νίκη απέναντι στις «Καρακάξες» στην PL, ενώ έχει πετύχει 105 τέρματα.

Αυτογκόλ ο Σο, αντέδρασε ο Μαγκουάιρ
Ο Σόλσκιερ στήριξε τον Μαγκουάιρ, άφησε στον πάγκο τον Πογκμπά, αλλά και τον Φαν Ντε Μπέεκ, ενώ έδωσε ακόμα μια ευκαιρία στον Σο. Ωστόσο, ο Νορβηγός, μόλις στο 2ο λεπτό είδε την ομάδα του να δέχεται γκολ, από ένα ακόμα λάθος της άμυνας. Η Νιουκάστλ ήταν εντυπωσιακή στην αντεπίθεση, ο Μαξιμέν έβγαλε στον Κραφθ, ο οποίος έκανε την παράλληλη, αλλά η λανθασμένη αντίδραση του Σο έφερε το αυτογκόλ. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε τον έλεγχο και στο 16' απείλησε, αλλά ο Ράσφορντ δεν είχε καλό τελείωμα. Τρία λεπτά αργότερα η Μάντσεστερ βρήκε δίχτυα με υπέροχο σουτ του Φερνάντες, αλλά ο Μάτα στην πάσα που έκανε στον Πορτογάλο ήταν οφσάιντ. Η Γιουνάιτεντ συνέχισε την πίεση και στο 22' πλησίασε το γκολ, αλλά ο Ντάρλοου έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Μάτα. Ο Ισπανός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μαγκουάιρ με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-1. Η κατοχή για τη Μάντσεστερ στο α' μέρος εφτασε στο 70%, η ομάδα του Σόλσκιερ είχε 13 τελικές συνολικά, όμως η καλύτερη φάση ήταν για τη Νιουκάστλ, αλλά τη σουτάρα του Μαξιμέν έβγαλε εντυπωσιακά ο Ντε Χέα.

Σούπερ Ντε Χέα, εχάσε πέναλτι ο Μπρούνο
Το β' μέρος άρχισε με μια απίθανη επέμβαση του γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ. Στο 52' ο Μαξιμέν έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα, Μαγκουάιρ και Σο δεν μπόρεσαν να διώξουν, κάτι που έκανε εντυπωσιακά ο Ντε Χέα στην προσπάθεια του Γουίλσον. Η Μάντσεστερ ανέβασε την απόδοσή της και στο 57' με μια εξαιρετική αντεπίθεση από τα πόδια του Μπρούνο κέρδισε πέναλτι. Ο Ράσφορντ ανατράπηκε από τον Λιούις, ο Πόουσον πήγε να δει από κοντά τη φάση κι έστειλε τη Μάντσεστερ στην άσπρη βούλα. Ο Φερνάντες ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ντάρλοου με απίθανη επέμβαση είχε τη λύση και κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Χρειάστηκαν 11 εκτελέσεις για να χάσει πέναλτι ο Πορτογάλος με τη φανέλα των Κόκκινων. Στη φάση που ακολούθησε η Γιουνάιτεντ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, αφού την κεφαλιά του Μαγκουάιρ έβγαλε στη γραμμή ο Σέλβεϊ. Η Μάντσεστερ είχε 23 τελικές, ο Ντάρλοου 11 τοποθετήσεις και ο Σόλσκιερ έκανε την ομάδα πιο επιθετική. Ο Πογκμπά πήρε τη θέση του Φρεντ, ο Φαν Ντε Μπέεκ αυτή του Τζέιμς, ώστε να αυξηθεί η πίεση.

Χάθηκε η μπάλα, λυτρωτής ο Φερνάντες!!!
Η Γιουνάιτεντ πίεζε, ο Μαγκουάιρ λίγο έλειψε να κάνει την ολική ανατροπή με ωραίο σουτ, όμως αυτή ήρθε από τα πόδια του… μοιραίου Μπρούνο! Στο 86’ η Γιουνάιτεντ ξεδιπλώθηκε εντυπωσιακά, ο Φαν ντε Μπέεκ άρχισε την προσπάθεια και οι Μάτα, Ράσφορντ, Φερνάντες συνδυάστηκαν άψογα, με τον Πορτογάλο να τελειώνει ιδανικά πετυχαίνοντας το 2-1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ορεξάτοι, συνέχισαν να πιέζουν και στο 88’ ήρθε το τρίτο γκολ, με υπέροχο σουτ του Μπισάκα στο 50ο του ματς με τα κόκκινα. Κι όμως το ματς είχε ακόμα ένα τέρμα. Ο Μπρούνο Φερνάντες στο 90+6’ έβγαλε εξαιρετικά στον Ράσφορντ, ο οποίος με πολύ ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 4-1.

Νιουκάστλ: Ντάρλοου, Φερνάντες, Κραφθ, Λασιέλς, Λιούις, Σέλβεϊ, Χέντρικ (88' Αλμιρόν), Χέιντεν (49' Σχαρ), Μαξιμέν, Γουίλσον, Ζοέλιντον (72' Φρέιζερ)

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, Μπισάκα, Μάτα (90' Μάτιτς), Φρεντ (69' Πογκμπά), Μπρούνο Φερνάντες, Τζέιμς (76' Φαν ντε Μπέεκ), ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY ΑΓΩΝΑ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα