Μάντσεστερ Σίτι: Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ζαμπαλέτα (pic & vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι: Κρέμασε τα παπούτσια του ο Ζαμπαλέτα (pic & vid)

bet365

Ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την αγωνιστική δράση, ύστερα από 18 χρόνια καριέρας σε Σαν Λορέντσο, Εσπανιόλ, Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ.

Δεν υπήρξε ποτέ σταρ, αλλά ήταν ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε προπονητή. Στα 35 του χρόνια, ο Πάμπλο Ζαμπαλέτα ανακοίνωσε ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ύστερα από μια αξιέπαινη σταδιοδρομία σε Σαν Λορέντσο (2002-2005), Εσπανιόλ (2005-2008), Μάντσεστερ Σίτι (2008-2017) και Γουέστ Χαμ (2017-2020).

Ο Αργεντινός δεξιός μπακ από το Μπουένος Άιρες, με 58 συμμετοχές (κανένα γκολ) με την Αλμπισελέστε, κατέκτησε έξι τίτλους με τους Πολίτες (μεταξύ των οποίων δύο πρωταθλήματα), αλλά και το χρυσό μετάλλιο με την Αργεντινή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες: Μετά από 18 χρόνια ως επαγγελματίας, πήρα την απόφαση να αφήσω το ποδόσφαιρο. Ήταν καταπληκτικά χρόνια όπου μπόρεσα να απολαύσω μοναδικές και αξέχαστες στιγμές. Για πάντα ευγνώμον σε όλους όσους με συνόδευσαν σε αυτή την διαδρομή. Σύλλογοι, συμπαίκτες, προπονητές και, βεβαίως, όλη την οικογένειά μου και τους φίλους. Με μεγάλη συγκίνηση, αποχαιρετώ μια από τις καλύτερες περιόδους που μου έδωσε η ζωή. Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ από βάθους καρδιάς!» ανέφερε στο... αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Ζαμπαλέτα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα