Μάντσεστερ Σίτι: Νοκ άουτ ο Ντε Μπρόινε με Άρσεναλ, χάνει και την Πόρτο

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι: Νοκ άουτ ο Ντε Μπρόινε με Άρσεναλ, χάνει και την Πόρτο

bet365

Πλήγμα για την Μάντσεστερ Σίτι, αφού ο Κέβιν ντε Μπρόινε χάνει οριστικά το ματς με την Άρσεναλ, αλλά και την πρεμιέρα του Champions League με αντίπαλο την Πόρτο.

Σοβαρότερος απ' ότι αρχικά είχε διαφανεί, είναι ο τραυματισμός του Κέβιν ντε Μπρόινε. Ο παίκτης – ορχήστρα της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος χτύπησε πριν από τον αγώνα του Βελγίου με την Ισλανδία για το Nations League, χάνει οριστικά τον αγώνα πρωταθλήματος με την Άρσεναλ (Σάββατο 17/10, 19:30, Cosmote Sport 1 HD).

Όπως παραδέχθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως, ο Βέλγος μεσοεπιθετικός θα απουσιάσει ΚΑΙ από την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League με αντίπαλο την Πόρτο (Τετάρτη 21/10, 22:00, Cosmote Sport 3 HD), στον όμιλο του Ολυμπιακού, ενώ αναμένεται να χάσει και μερικά ακόμα παιχνίδια, μέχρι να είναι ξανά 100% έτοιμος να βοηθήσει.

«Δυστυχώς ο Κέβιν είναι εκτός. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά πιστεύω ότι θα χάσει τα επόμενα παιχνίδια» εξήγησε για τον Ντε Μπρόινε ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος αντίθετα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος προπονείται κανονικά και επιστρέφει στην δράση για πρώτη φορά από τον... Ιούνιο (!), όταν και τραυματίστηκε στο γόνατο για να υποστεί υποτροπή στη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα