Αίμα κι άμμος στο Λίβερπουλ, όλα δείχνουν ματσάρα!

Gazzetta team
Αίμα κι άμμος στο Λίβερπουλ, όλα δείχνουν ματσάρα!

bet365

Ένα από τα πλέον ιστορικά ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι αυτό του Μερσεϊσάιντ, ανάμεσα στις συμπολίτισσες Έβερτον και Λίβερπουλ (17/10, 14:30).

Μάλιστα το εκπληκτικό ξεκίνημα των «ζαχαρωτών» στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ το καθιστά πιο ενδιαφέρον από ποτέ τα τελευταία χρόνια.

Η Έβερτον με τον σπουδαίο Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με 4Χ4 νίκες και έχει σημειώσει σε αυτά τα παιχνίδια 12 γκολ! Την ίδια ώρα έχει δεχθεί 5 γκολ, κάτι που σημαίνει ότι τα παιχνίδια της έχουν αρκετά τέρματα. Σε απόδοση-φαβορί το να σημειωθούν και στο σημερινό ματς 3 ή περισσότερα γκολ.

Αποτέλεσμα αυτής της πορείας, είναι η Έβερτον να φιγουράρει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να ζει το όνειρο της, το οποίο θέλει να συνεχίσει σπάζοντας ταυτόχρονα μια «καταραμένη» παράδοση με μια τρομερή συγκυρία σε ότι αφορά την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα!

Συγκεκριμένα, τα «ζαχαρωτά» έχουν να νικήσουν τη Λίβερπουλ σε ματς πρωταθλήματος δέκα χρόνια και αυτό είχε συμβεί τελευταία φορά στις 17/10/2010, δηλαδή ακριβώς την ίδια ημερομηνία με το φετινό ντέρμπι. Τότε, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στο «Γκούντισον Παρκ» είχε επικρατήσει των «κόκκινων» 2-0 με τέρματα των Κέιχιλ και του σημερινού προπονητή της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα!

Σε τρομερή κατάσταση για το σύνολο του Κάρλο Αντσελότι είναι ο αναγεννημένος Χάμες Ροντρίγκεζ, αλλά και ο Ντόμινικ Κάλβερτ Λιούιν που έχει πετύχει 6 γκολ! Το να σκοράρει ο Χάμες το συναντάμε σε απόδοση 3,75.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας από τη πλευρά τους ξεκίνησαν με τρεις σερί νίκες οι δύο εκ των οποίων σε ντέρμπι με τις ομάδες του Λονδίνου(0-2 την Τσέλσι και 3-1 την Άρσεναλ). Ωστόσο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής υπέστησαν τον διασυρμό, χάνοντας με το εξωπραγματικό 7-2(!) από την Άστον Βίλα. Άλισον, Τσάμπερλέιν και και Κειτά οι απουσίες της Λίβερπουλ.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα τρία τελευταία ντέρμπι του Μέρσεσάϊντ στο «Γκούντισον Πάρκ» έχουν έρθει ισόπαλα, ένα αποτέλεσμα που προκύπτει συχνά όταν η Έβερτον φιλοξενεί την Λίβερπουλ. Αυτό το ντέρμπι ποιος θα το πάρει; Δείτε τι λένε οι αποδόσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα