Λίβερπουλ: Το «μακρύ, μακρύ» μήνυμα που έστειλε ο Κλοπ στα κινητά των παικτών μετά την επτάρα από την Άστον Βίλα

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Το «μακρύ, μακρύ» μήνυμα που έστειλε ο Κλοπ στα κινητά των παικτών μετά την επτάρα από την Άστον Βίλα

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι έστειλε ένα «μακρύ, μακρύ μήνυμα» στα κινητά των ποδοσφαιριστών του, μετά την ιστορική συντριβή από την Άστον Βίλα.

Το σοκ από το ταπεινωτικό 7-2 από την Άστον Βίλα έχει αρχίσει να... ατονεί στην Λίβερπουλ, η οποία θέλει άμεσα να κάνει μια νέα αρχή και, μάλιστα, στο τοπικό ντέρμπι με την συμπολίτισσα και μοναδική πρωτοπόρο Έβερτον (Σάββατο 17/10, 14:30, Cosmote Sport 1 HD).

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποκάλυψε ότι, αντί να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές του για την ιστορική επτάρα, προτίμησε να τους στείλει ένα κοινό μήνυμα στα κινητά τους, με αφορμή και τον... διασκορπισμό τους, λόγω των διεθνών υποχρεώσεών τους.

«Η νύχτα μετά τον αγώνα δεν ήταν η καλύτερη της ζωής μου, αλλά ξύπνησα το πρωί και ήξερα ότι έπρεπε να μιλήσω στα παιδιά μου, αλλά δεν ήταν εδώ» εξήγησε αρχικά στο «BBC» ο Γερμανός προπονητής των πρωταθλητών Αγγλίας.

«Τους έστειλα ένα μακρύ, μακρύ μήνυμα. Ήταν οι σκέψεις μου γι' αυτό που συνέβη και, μετά από αυτό ένιωσα πολύ καλύτερα, γιατί πλέον αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε» επισήμανε ο Κλοπ.

«Είχαμε αρκετό καιρό για να το χωνέψουμε. Το να χάνεις ένα ματς είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλεις. Το να χάνεις 7-2 το κάνει, βεβαίως, χειρότερο, αλλά κάποιες φορές μπορεί να είναι πιο χρήσιμο. Έχουμε την ευκαιρία να το δείξουμε αυτό κόντρα στην Έβερτον» συμπλήρωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα