Premier League: Όλοι οι αγώνες ζωντανά, αλλά με χρέωση 16,5 ευρώ το ματς!

Gazzetta team
Premier League: Όλοι οι αγώνες ζωντανά, αλλά με χρέωση 16,5 ευρώ το ματς!

bet365

Η Premier League τα βρήκε με τους τηλεοπτικούς παρόχους για τη ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων της κάθε αγωνιστικής, όμως, μερικά ματς θα προβάλλονται μόνο με χρέωση pay-per-view 16,5 ευρώ το ματς.

Οι ζωντανές μεταδόσεις όλων των αγώνων κάθε αγωνιστικής της Premier League θα συνεχιστούν στην Αγγλία, ως ότου ο κόσμος επιστρέψει στα γήπεδα. Ωστόσο, για αρκετούς από τους αγώνες που προστέθηκαν στο πακέτο μεταδόσεων, οι φίλοι του Νησιού θα πρέπει να πληρώνουν 16,5 ευρώ (14,5 λίρες) για να παρακολουθούν το ματς, ανεξάρτητα από το αν έχουν ήδη συνδρομή σε κάποιο κανάλι-πάροχο!

Μετά το μίτινγκ των 20 ομάδων, συμφωνήθηκε η ζωντανή μετάδοση όλων των ματς της αγωνιστικής μέσω των Sky Sports και BT Sport κι όχι μόνο των πέντε παιχνιδιών που ίσχυε προ πανδημίας. Αυτό που έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια στους φιλάθλους, ειδικά εκείνων που υποστηρίζουν ομάδες εκτός «Big-6», είναι ότι αρκετοί από τους αγώνες θα προβάλλονται μέσω της εφαρμογής των καναλιών, με χρέωση pay-per-view, δηλαδή ανά ματς, που θα φτάνει τα 16,5 ευρώ και θα προστίθεται στο ποσό που ξοδεύει κάποιος για τη συνδρομή του!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα