Βαϊνάλντουμ: «Δεν υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα για να με αποκτήσει»

Κώστας Τόπας
Βαϊνάλντουμ: «Δεν υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα για να με αποκτήσει»

bet365

Δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο παρουσιάστηκε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ, όπως ο ίδιος τόνισε σε δηλώσεις του.

Το όνομα του Ολλανδού μέσου, έπαιξε δυνατά την φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περιόδου για την Μπαρτσελόνα. Ο Κούμαν ήθελε σαν τρελός να τον εντάξει στο δυναμικό της Μπάρτσα, θεωρώντας τον ένα χρήσιμο εργαλείο για την μεσαία γραμμή.

Παρ' όλα αυτά, ο Βαϊνάλντουμ πήρε την απόφαση και παρέμεινε στους πρωταθλητές Αγγλίας, αποκαλύπτοντας βέβαια ότι δεν υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από τους «μπλαουγκράνα» για να τον αποκτήσει.

«Δεν νομίζω πως ήταν τόσο σοβαρό το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα. Αν ήταν, θα είχα διαβάσει κάτι περισσότερο ή θα είχαν συμβεί περισσότερα. Δεν υπήρχε κάτι συγκεκριμένο. Δεν είχα να σκεφτώ κάτι.

Όπως φαίνεται, θα μείνω στην Λίβερπουλ. Το συμβόλαιο μου ισχύει για τους επόμενους δέκα μήνες. Μπορεί ακόμα να αλλάξει, φυσικά ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο. Οπότε, θα δούμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα