Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο Φακούντο Πελίστρι (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο Φακούντο Πελίστρι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αυτός είναι ο Φακούντο Πελίστρι (vid)

bet365

Ο 18χρονος εξτρέμ από την Ουρουγουάη είναι το ταλεντάκι στο οποίο θέλησε να επενδύσει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και ο κόσμος της Γιουνάιτεντ μπορεί να πάρει μια πρώτη γεύση από δείγματα γραφής του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ο Φακούντο Πελίστρι ήταν η 4η και τελευταία μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη θερινή περίοδο, με τους «κόκκινους διαβόλους» μια μέρα μετά το ντροπιαστικό 6-1 από την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» να κάνουν μαζεμένες προσθήκες στο ρόστερ τους.

Ο Τέλες από την Πόρτο έναντι 20 εκατομμυρίων, ο Έντινσον Καβάνι ως ελεύθερος στη μεταγραφή – βόμβα, ο Αμάντ Ντιαλό από την Αταλάντα που θα μετακινηθεί στην Αγγλία από τον Ιανουάριο έναντι 21+20 εκατομμυρίων και ο Φακούντο Πελίστρι.

Πρόκειται για 18χρονο ποδοσφαιριστή που το προσεχές διάστημα θα μετακινηθεί στην Αγγλία αφήνοντας την πατρίδα του, την Ουρουγουάη και την Πενιαρόλ, ώστε αρχικά να παίξει στα τμήματα υποδομής της Γιουνάιτεντ και σταδιακά να διεκδικήσει κάποιες ευκαιρίες στο ανδρικό τμήμα.

Ο Σόλσκιερ ξέρει πως το παιδί θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, αν και η παρουσία του Καβάνι μπορεί να τον βοηθήσει τον πρώτο καιρό ώστε να έχει κάποιον που μιλούν την ίδια γλώσσα και θα μπορεί να καταλάβει τις ανησυχίες του, αντί να αισθάνεται μόνος ο νεαρός παίκτης.

Από το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και μέσω του οποίου μπορεί να «συστηθεί» ο Πελίστρι στους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων», γίνεται εύκολα κατανοητό πως κάνει αρκετές κινήσεις και ως εσωτερικός μέσος και δεν του αρέσει ιδιαίτερα ο «ασβέστης», αλλά συγκλίνει κεντρικά για να φτάνει σε σημεία από τα οποία μπορεί ν' αποδειχθεί πολύ επικίνδυνος.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα