Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Καβάνι: Ανακοινώθηκε ο «Ματαντόρ» (pic & vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Καβάνι: Ανακοινώθηκε ο «Ματαντόρ» (pic & vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Καβάνι: Ανακοινώθηκε ο «Ματαντόρ» (pic & vid)

bet365

Μετά τον Τέλες, η Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε ακόμα μια δυνατή μεταγραφή, αφού έντυσε στα κόκκινα τον Εντισον Καβάνι.

Μετά τον εφιάλτη της Κυριακής, η Γιουνάιτεντ... αντέδρασε μεταγραφικά! Ετσι, μετά την ανακοίνωση του Τέλες, σειρά πήρε και ο Εντισον Καβάνι! Ο Ουρουγουανός επιθετικός υπέγραψε με τους «Κόκκινους» κι ετοιμάζεται να βοηθήσει άμεσα να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Ο 33χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο και θα καρπωθεί περίπου 20 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε, πως ο Καβάνι πέτυχε 200 γκολ σε 301 παιχνίδια με τους Παριζιάνους. Αξίζει πάντως να σημειωθεί, πως ο «Ματαντόρ» έχει να αγωνιστεί επτά μήνες περίπου, ενώ με την Παρί έκανε προπονήσεις μέχρι τον Ιούνιο, οπότε και έλυσε το συμβόλαιό του. Ο ίδιος πάντως είναι ορεξάτος για μπάλα, πήρε τη φανέλα με το Νο 7 κι έστειλε το δικό του μήνυμα: «Περιμένω να μιλήσω όταν έρθει η στιγμή...».

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ στον κόσμο, οπότε είναι πραγματική τιμή για μένα να είμαι εδώ. Δούλεψα πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια που ήμουν ελεύθερος και αισθάνομαι πρόθυμος να ανταγωνιστώ και να εκπροσωπήσω αυτόν τον απίστευτο σύλλογο», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα