Καβάνι: Τελειώνει η μεταγραφή του, υπογράφει και ο Τέλες!

Κώστας Ζάλιαρης
Καβάνι: Τελειώνει η μεταγραφή του, υπογράφει και ο Τέλες!

bet365

Στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται τις τελευταίες ώρες οι Έντινσον Καβάνι και Άλεξ Τέλες προκειμένου να τελειώσουν τις μεταγραφές τους! Πολύ καλά ιατρικά αποτελέσματα στα τεστ του Matador παρά την αποχή του από το ποδόσφαιρο εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο Έντινσον Καβάνι έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν, όμως, από την πρώτη στιγμή που το πρωτάθλημα της Γαλλίας έριξε τίτλους τέλους από νωρίς με διακοπή και απονομή στην Παρί, ο έμπειρος επιθετικός επέστρεψε στην πατρίδα του για να ηρεμήσει...

Καθημερινά έτρεχε στα χωράφια, γυμναζόταν, όργωνε, τάιζε τα ζώα και περνούσε ξέγνοιαστα μακριά από το ποδόσφαιρο και τον κορονοϊό. Μέχρι να... ξαναζεσταθεί και να θελήσει να κλωτσήσει μπάλα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον προσέγγισε και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία μαζί του για τα επόμενα δυο χρόνια, με τον παίκτη να έχει τη δυνατότητα να «σπάσει» το συμβόλαιό του και το καλοκαίρι του 2021.

Το πρωί της Δευτέρας πέρασε από ιατρικά τεστ τα οποία ήταν εξαιρετικά, με τον Τέλες να υποβάλλεται κι εκείνος στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου οι μεταγραφές τους να ολοκληρωθούν μαζί και ν' ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

Ο Τέλες παραχωρείται από την Πόρτο για την αριστερή πτέρυγα, έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ και θα υπογράψει μέχρι και το 2025.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα