Φορτσάρει για τον δανεισμό του Ντεμπελέ η Γιουνάιτεντ

Κώστας Τόπας
Φορτσάρει για τον δανεισμό του Ντεμπελέ η Γιουνάιτεντ

bet365

Την τελευταία της προσπάθεια θα καταλάβει την τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Γιουνάιτεντ, προκειμένου να κάνει δικό της, τον Ουσμάν Ντεμπελέ από την Μπαρτσελόνα.

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ουσμάν Ντεμπελέ, είναι η Γιουνάιτεντ, η οποία βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους «μπλαουγκράνα» για την απόκτηση του. Οι «κόκκινοι διάβολοι» από τη στιγμή που είδαν την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο, να απομακρύνεται έχουν στρέψει την προσοχή τους στον 23χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Επιθυμία τους είναι η ένταξη του Ντεμπελέ στο ρόστερ, με τη μορφή δανεισμού. Από την άλλη όμως, η Μπαρτσελόνα είναι ανένδοτη καθώς ζητά την άμεση αγορά του παίκτη από την Γιουνάιτεντ με ένα ποσό της τάξης των 50-60 εκατ. ευρώ, μιας και ο νεαρός άσος, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Κούμαν.

Η Γιουνάιτεντ δεν είναι διατεθειμένη να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό για την άμεση αγορά του, ωστόσο μπορεί να βάλει οψιόν αγοράς στο τέλος της φετινής σεζόν. Το μόνο που απομένει είναι αν τελικά οι δύο πλευρές συμφωνήσουν και ο Ουσμάν Ντεμπελέ ετοιμάσει βαλίτσες για το Νησί.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα