Σόλσκιερ: «Η χειρότερη μου μέρα στη Γιουνάιτεντ»

Σόλσκιερ: «Η χειρότερη μου μέρα στη Γιουνάιτεντ»

Κώστας Τόπας
Σόλσκιερ: «Η χειρότερη μου μέρα στη Γιουνάιτεντ»

bet365

Ως την χειρότερη του μέρα στη Γιουνάιτεντ, χαρακτήρισε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκερ την βαριά ήττα που υπέστη ομάδα με 6-1 από την Τότεναμ.

Ενα ματς το οποίο θα θυμάται για πολύ καιρό ο Νορβηγός τεχνικός, ο οποίος παράλληλα τόνισε πως υπεύθυνος γι' αυτή την ήττα είναι ο ίδιος.

«Είναι απαίσιο συναίσθημα, η χειρότερη ημέρα που είχα ποτέ είτε ως προπονητής είτε ως παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχω ζήσει κι άλλες βαριές ήττες και αντιδράσαμε. Θα αφήσουμε τους παίκτες να φύγουν στις διεθνείς υποχρεώσεις τους, να βρουν τον εαυτό και όσοι μείνουν εδώ, οφείλουμε να τους βοηθήσουμε. Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα, πρέπει να καθαρίσει το μυαλό σου και να κοιτάξεις μπροστά.

Δεν ξέρω αν είναι διαφορετική κατάσταση ή νοοτροπία αλλά θα πρέπει να αλλάξει. Δε μπορούμε να ανεχτούμε απόδοση όπως αυτή. Εγώ είμαι επικεφαλής κι έχω την ευθύνη γι’ αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα