Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 1-6: O Zοσέ δεν έδειξε οίκτο στην πρώην! (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ 1-6: O Zοσέ δεν έδειξε οίκτο στην πρώην! (vid)

bet365

No mercy... από τον Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ κι ένας Special διασυρμός στο Ολντ Τράφορντ. Η Τότεναμ διέλυσε με 6-1 τη Μάντσεστερ και ο Σόλσκιερ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην πόρτα της εξόδου!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σκέτη θλίψη... Στην πρεμιέρα ο Σόλσκιερ ζητούσε... υπομονή πέντε αγωνιστικών για να παρουσιάσει ένα δυνατό σύνολο ικανό να κάνει τη διαφορά. Μετά το ματς με την Τότεναμ, το μέλλον του είναι δυσοίωνο, μιας και η Γιουνάιτεντ παρουσιάζει ένα τραγικό πρόσωπο και φυσικά δε φταίει μόνο η αμυντική της γραμμή, αλλά ολόκληρη η τακτική της. Η Τότεναμ σε μια φανταστική εμφάνιση διέλυσε 6-1 τη Μάντσεστερ, μιας και ο Μουρίνιο δεν έδειξε οίκτο στην πρώην του! Μια… Special εβδομάδα, μιας και είχαν προηγηθεί οι προκρίσεις σε Carabao Cup και Europa League.

Μπορεί οι Καβάνι και Τέλες να πλησιάζουν στο Ολντ Τράφορντ, αλλά το κέντρο της άμυνας παραμένει τεράστια πληγή που δεν κλείνει... Μαγκουάιρ και Μπαϊγί έκαναν διαδοχικές γκάφες και σε συνδυασμό με τον Σο που ήταν εκτός... γηπέδου, η Μάντσεστερ δέχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Premier League τέσσερα γκολ στο α' μέρος (χρειάστηκαν 1079 ματς για να συμβεί). Παράλληλα, ο Ζοσέ Μoυρίνιο έγινε ο πρώτος τεχνικός που σκοράρει τουλάχιστον πέντε γκολ σε μια πρώην εκτός έδρας! Ακόμα ένα αρνητικό ρεκόρ, μιας και για πρώτη φορά στην Premier League μπήκαν στο πρωτάθλημα με δυο διαδοχικές εντός έδρας ήττες.

Ενα τρελό επτάλεπτο, ένα εφιαλτικό 45λεπτο για τη Μάντσεστερ
To πιο τρελό ξεκίνημα της φετινής Premier League, αφού σε επτά λεπτά έγιναν απίθανα πράγματα. Στα 30 δευτερόλεπτα, ο Σάντσες ανέτρεψε τον Μαρσιάλ και ο Μπρούνο Φερνάντες από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-0. Η Τότεναμ αντέδρασε και η άμυνα της Μάντσεστερ της έδωσε... ασίστ για διασυρμό. Στο 4' ο Ντομπελέ πέτυχε το 1-1, με τον Μαγκουάιρ και τον Σο να μην ξέρουν που βρίσκεται η μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα, ο αρχηγός των γηπεδούχων κοιτούσε τον Κέιν να κάνει την ασίστ στον Σον, που πέτυχε το 2-1. Μάλιστα, τρία γκολ σε επτά λεπτά είχαμε να δούμε δέκα χρόνια στην Premier League.

Κι όμως ο εφιάλτης της Γιουνάιτεντ μόλις είχε αρχίσει. Ο Οριέ έκανε το καλύτερο ματς της καριέρας του στην Τότεναμ, το κέντρο της Μάντσεστερ έμοιαζε ανίκανο να κλείσει χώρους και οι Λονδρέζοι έκαναν το δικό τους πάρτι. Ντομπελέ και Ρεγκιλόν με ευκαιρίες έστειλαν... μηνύματα, αλλά οι γηπεδούχοι τα αγνόησαν. Στο 28' ήρθε ακόμα ένα σοκ! Ο Μαρσιάλ δέχθηκε σπρώξιμο από τον Λαμέλα, ο Γάλλος τον χτύπησε στο πρόσωπο και αποβλήθηκε. Η κατηφόρα μόλις είχε αρχίσει... Ετσι, στο 31' ήρθε το τρίτο γκολ, ο Μπαϊγί έκανε τραγική πάσα, με τον Σον να δίνει την ασίστ και τον Κέιν εύκολα να πετυχαίνει το 3-1. Στο πρώτο ημίωρο η Τότεναμ είχε 12 τελικές προσπάθειες και οι πέντε εντός στόχου! Στο 37' η φιλοξενούμενη πέτυχε και τέταρτο γκολ. Ο Σο είχε... ξεχαστεί στο κέντρο της άμυνας, ο Σισοκό ήταν μόνος στην πλευρά του, έδωσε ιδανικά στον Σον και ο Νοτιοκορεάτης με άψογο πλασέ πέτυχε το 4-1.

Εξάρα όπως το… 2011 για τη Γιουνάιτεντ
Ο Σόλσκιερ έβαλε στο ματς Φρεντ και ΜακΤόμινεϊ για να... περιορίσει τη ζημιά, αλλά η Γιουνάιτεντ συνέχισε να είναι τραγική. Η Τότεναμ δεν έριξε ρυθμό και στο 51' ο... απίθανος Οριέ με άψογο τελείωμα πέτυχε το 5-1. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 67΄για να περάσει στο ματς τον Φαν Ντε Μπέεκ, τη μοναδική φετινή μεταγραφή. Ο Πογκμπά έμεινε στο ματς κι επιβεβαίωσε την αδιάφορη παρουσία του στην ομάδα με ένα... ανόητο πέναλτι στο 77', όταν και ανέτρεψε τον Ντέιβις. Ο Κέιν δεν αστόχησε κι έφτασε τα οκτώ γκολ στη σεζόν (εντός κι εκτός συνόρων), διαμορφώνοντας το 1-6. Ναι, πριν εννέα χρόνια η Σίτι είχε συντρίψει τη Γιουνάιτεντ, όμως τότε, τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά…

Μαν. Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μαγκουάιρ, Σο, Μπαϊγί, Μπισάκα, Μάτιτς (46' ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά, Μπρούνο (46' Φρεντ), Μαρσιάλ, Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (68' Φαν ντε Μπέεκ)

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Σάντσες, Ρεγκιλόν, Σισοκό, Λαμέλα (46' Λούκας), Χόιμπιεργκ, Ντάιερ, Ντομπελέ (69' Αλι), Σον (73' Ντέιβις), Κέιν

Δείτε ΕΔΩ το live Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τότεναμ

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα