Άρσεναλ - Σέφιλντ 2-1: Με άγχος και...Πεπέ οι Λονδρέζοι (vid)

Άρσεναλ - Σέφιλντ 2-1: Με άγχος και...Πεπέ οι Λονδρέζοι (vid)

Gazzetta team
Άρσεναλ - Σέφιλντ 2-1: Με άγχος και...Πεπέ οι Λονδρέζοι (vid)

bet365

Η Άρσεναλ δυσκολεύθηκε αρκετά απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ωστόσο η είσοδος του Πεπέ άλλαξε τη μοίρα του ματς και οι Λονδρέζοι επικράτησαν 2-1.

Η Άρσεναλ έφτασε στην τρίτη νίκη της σεζόν με αρκετό άγχος, καθώς επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Σέφιλντ. Οι Λονδρέζοι δεν έκαναν πειστική εμφάνιση, ωστόσο πήραν αυτό που ήθελαν, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του Πεπέ, ο οποίος μπήκε στο 58' και άλλαξε τη ροή του ματς. Στον πάτο της βαθμολογίας η Σέφιλντ, η οποία... έσπασε το ρόδι πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της σεζόν.

Η Άρσεναλ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πίεσε, πήρε τον έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο για να φανεί απειλητική. Η Σέφιλντ μπορεί να μην ήταν καλή στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά ανασταλτικά τα πήγε περίφημα. Τι και αν οι Λονδρέζοι είχαν κατοχή στο πρώτο ημίχρονο στο 73% δημιούργησαν μόλις... τρεις φάσεις. Μια προσπάθεια του Νκέτια στο 28' που δε βρήκε στόχο, όπως και το καλό μακρινό σουτ του Ομπαμεγιάνγκ στο 38ο λεπτό. Ενας καλός συνδυασμός του Νκέτια με τον Ομπαμεγιάνγκ και το ψαλιδάκι του τελευταία ήταν η καλύτερη προσπάθεια των γηπεδούχων μέχρι το τέλος.

To σκηνικό στην επανάληψη ήταν διαφορετικό, η Άρσεναλ ήταν πιο ουσιαστική και με την είσοδο του Πεπέ πήρε ώθηση. Ο Ιβοριανός μπήκε στο 58' και στο 61' ήρθε το γκολ! Ο Πεπέ είχε συμμετοχή στη φάση, ο Μπεγιερίν έκανε την υπέροχη σέντρα και ο Σάκα με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα και αφού οι Λονδρέζοι άλλαξαν 19 πάσες, ο Πεπέ με υπέροχη ατομική ενέργεια σημείωσε το 2-0. Η Σέφιλντ προσπάθησε και στο 83' μείωσε με υπέροχο σουτ του ΜακΓκόλντρικ, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο...

Άρσεναλ: Λένο, Λουίζ, Μπεγιερίν, Τίρνεϊ, Γκάμπριελ, Ελνένι, Θεμπάγιος (81' Τσάκα), Σάκα (87' Νάιλς), Γουίλιαν, Ομπαμεγιάνγκ, Νκέτια (58' Πεπέ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα