Αρσεναλ: Μετά το «ναυάγιο» με Αουάρ φουλάρει για Ζορζίνιο

Κώστας Τόπας
Αρσεναλ: Μετά το «ναυάγιο» με Αουάρ φουλάρει για Ζορζίνιο

bet365

Στην απόκτηση του Ζορζίνιο, επικεντρώνεται η Αρσεναλ, μετά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις με την Λυών για τον Αουάρ, κατέληξαν σε αδιέξοδο.

Ενίσχυση στον άξονα, επιθυμεί η Αρσεναλ, γι' αυτό και θεωρεί πως η περίπτωση του Ζορζίνιο από την Τσέλσι είναι η ιδανικότερη λύση. Ειδικά μετά την αρνητική τροπή που πήρε του θέμα του Αουάρ.

Βέβαια, η υπόθεση του Ιταλού μόνο εύκολη δεν είναι για τους «κανονιέρηδες». Κι αυτό διότι, ο Φρανκ Λάμπαρντ, τον υπολογίζει κανονικά στα πλάνα του ενώ ακόμα και η διοίκηση των «μπλε», δεν πρόκειται να τον παραχωρήσει, εάν δεν έρθει στα γραφεία της ομάδας, μία πολύ καλή πρόταση.

Από την άλλη, όπως τονίζει το δημοσίευμα του «Sky Sports», η Αρσεναλ πέρα του Ζορζίνιο, έχει ακόμα στα υπόψιν της, τον Τόμας Πάρτεϊ της Ατλέτικο. Ωστόσο, ακόμα και η περίπτωση του φαντάζει δύσκολη για την ομάδα του Αρτέτα, καθώς οι «ροχιμπλάνκος» επιθυμούν τουλάχιστον 50 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσουν.

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα