Λιντς - Μάντσεστερ Σίτι: Η εσωτερική στιγμή «λύτρωσης» του Μπιέλσα με το σφύριγμα της λήξης (vid)

Gazzetta team
Λιντς - Μάντσεστερ Σίτι: Η εσωτερική στιγμή «λύτρωσης» του Μπιέλσα με το σφύριγμα της λήξης (vid)

bet365

Με το τελευταίο σφύριγμα στο ματς της Λιντς με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο Μαρσέλο Μπιέλσα έμεινε αγέρωχος στον αγωνιστικό χώρο του «Elland Road» για να αντιληφθεί την επιτυχία του, σε μια βαθιά εσωτερική στιγμή.

Τα περιθώρια λιγοστεύουν και η Λιντς απέχει δευτερόλεπτα από ακόμη ένα «παράσημο» στη σύντομη φετινή της πορεία στην Premier League. Ο Μαρσέλο Μπιέλσα εξακολουθεί να παραμένει σε εγρήγορση, σε υπερένταση, μέχρι να ακούσει το τελευταίο σφύργιγμα από τον Μάικ Ντιν. Κι όταν αυτό συνέβη, έφτασε η στιγμή της ψυχικής «λύτρωσης» του «Loco», για μια σπουδαία επιτυχία απέναντι σε έναν από τους μεγαλύτερους θαυμαστές του και συνάμα κορυφαίους συναδέλφους του.

Ο «καθηγητής» των Παγωνιών παρέμεινε γονατιστός για μερικές στιγμές αφότου η Λιντς σφράγισε το 1-1 κόντρα στους Πολίτες, απλά για να συνειδητοποιήσει την στιγμή της αγαλλίασης, να συνομιλήσει με τον εαυτό του και να του πει πως τα κατάφερε, πριν να σηκωθεί και να χαιρετίσει ως είθισται τον «μαθητή» του, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα