Οι ομάδες της Premier League μοιράζουν έξι εκατ. ευρώ στους «μικρούς» στη μάχη κατά του κορονοϊού

Gazzetta team
Οι ομάδες της Premier League μοιράζουν έξι εκατ. ευρώ στους «μικρούς» στη μάχη κατά του κορονοϊού

bet365

Η Premier League μοίρασε έξι εκατομμύρια ευρώ σε 1.090 ποδοσφαιρικούς συλλόγους από την πέμπτη κατηγορία και κάτω, αλλά και σε ομάδες του γυναικείου πρωταθλήματος και της ουαλικής Premier League.

Στην Μεγάλη Βρετανία, οι «μεγάλοι» γνωρίζουν ότι χρειάζονται και τους «μικρούς». Και το δείχνουν εμπράκτως. Η Premier League, λοιπόν, μοίρασε έξι εκατομμύρια ευρώ σε 1.090 συλλόγους από την πέμπτη κατηγορία και κάτω, αλλά και σε ομάδες του γυναικείου πρωταθλήματος και της ουαλικής Premier League.

Αυτή η βοήθεια δίδεται, προκειμένου οι σύλλογοι να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τις σημαντικές απώλειες από την έλλειψη φιλάθλων από τα γήπεδα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και να κάνουν πιο ασφαλή τα γήπεδα τους απέναντι στον ιό Covid-19.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι μπορέσαμε να αυξήσουμε την στήριξή μας σε όλες τις βαθμίδες του ποδοσφαίρου, ανδρικoύ και γυναικείου, σε όλη την χώρα, ώστε να έχουν έτοιμα τα γήπεδα τους» ανέφερε σε ανακοίνωση ο εκτελεστικός πρόεδρος της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα