Άρσεναλ: Προηγείται και οι νίκες... γλιστρούν από τα χέρια της!

Άρσεναλ: Προηγείται και οι νίκες... γλιστρούν από τα χέρια της!

Κώστας Ζάλιαρης
Άρσεναλ: Προηγείται και οι νίκες... γλιστρούν από τα χέρια της!

bet365

Η Άρσεναλ είναι η ομάδα που έχει καταφέρει να χάσει τους περισσότερους πόντους απ' οποιαδήποτε άλλη στην Premier League, όσο καιρό βρίσκεται ο Αρτέτα στον πάγκο της, σε παιχνίδια που έχει πάρει το προβάδισμα!

Οι «κανονιέρηδες» και στο «Άνφιλντ» το βράδυ της Δευτέρας παρά το γεγονός πως ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Λακαζέτ έπειτα από την ... ευγενική χορηγία του Ρόμπερτσον με το «τσαφ» που έκανε σε πολύ εύκολη φάση, δέχθηκε ανατροπή σε διάστημα εννέα λεπτών!

Η Λίβερπουλ ήταν ήδη καταιγιστική από την έναρξη του παιχνιδιού, είχε χαμένες ευκαιρίες με τους Φαν Ντάικ και Μανέ, είχε δοκάρι με τον Αλεξάντερ Άρνολντ και λίγο μετά το γκολ που δέχθηκε, απάντησε... εις διπλούν.

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός και ο Άντι Ρόμπερτσον έβαλαν μπροστά στο σκορ τους «κόκκινους» πολύ γρήγορα και η Άρσεναλ έφυγε από το «Άνφιλντ» με ήττα που διαμορφώθηκε στο τελικό 3-1.

Έχοντας πάρει το προβάδισμα σε ακόμα μια αναμέτρηση, οι «κανονιέρηδες» αποτυγχάνουν να κερδίσουν όλους τους βαθμούς και πλέον, έχουν βρεθεί να βλέπουν να τους ξεγλιστρούν συνολικά 18 πόντοι από παιχνίδια τα οποία είτε τελικά ολοκληρώθηκαν στην ισοπαλία, είτε με ήττα της Άρσεναλ.

Οι 18 βαθμοί, είναι οι περισσότεροι που έχει χάσει οποιαδήποτε ομάδα της Premier League από winning position σε ματς πρωταθλήματος, από την ημέρα που ο Αρτέτα βρέθηκε στον πάγκο των Λονδρέζων!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα