Λίβερπουλ – Αρσεναλ 3-1: Ψυχή πρωταθλήτριας και κορυφή (vid)

Gazzetta team
Λίβερπουλ – Αρσεναλ 3-1: Ψυχή πρωταθλήτριας και κορυφή (vid)

bet365

Τη στιγμή που οι μεγάλοι αντίπαλοί της τα έχουν χαμένα, η Λίβερπουλ έκανε την εντός ανατροπή (3-1) κόντρα στην επικίνδυνη Αρσεναλ και δείχνει ότι με το καλημέρα χτίζει τις βάσεις για το repeat.

Παθογένειες σοβαρές. Ανορθογραφίες προπονητικές. Βαριές ιστορικές ήττες, άμυνες αστείες χαμένες στο πουθενά. Οι μεγάλοι αντίπαλοι της Λίβερπουλ για τον τίτλο έχουν ξεκινήσει αρνητικά, τη στιγμή που εκείνη δείχνει να τρέχει στο ίδιο περσινό μοτίβο: εκείνο που τη έχρισε πρωταθλήτρια. Οι Reds υποδέχτηκαν την Αρσεναλ με τρομερή πίεση, ωραίες ενέργειες, συνδυασμούς και βρήκαν και τον τρόπο για την ανατροπή, ώστε να φτάσουν στο 3-1 και την κορυφή με το 3x3.

Σε ένα άκρως ποδοσφαιρικό σκηνικό, με τους γηπεδούχους να πνίγουν τους Gunners, να χάνουν σοβαρές ευκαιρίες για γκολ και να έχουν δοκάρι (21' με Αλεξάντερ-Αρνολντ), οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που βρήκαν δίχτυα. Στην πιο σπάνια γκάφα της καριέρας του στο “Ανφιλντ”, ο Ρόμπερτσον έκανε τρελό τσαφ (25') και ο Λακαζέτ με σκαστό σουτ σκόραρε από το πουθενά.

Ωστόσο, η Λίβερπουλ δεν πτοήθηκε και γύρισε άμεσα το παιχνίδι. Ο Μανέ εξ επαφής (28') έλαβε το δώρο της άμυνας της Αρσεναλ, σε μία φάση που ξεκίνησε με σούπερ πλάγια επέλαση του Σαλάχ.

Ο Ρόμπερτσον που έκανε εξαιρετική εμφάνιση, κατάφερε να εξιλεωθεί για το λάθος του και να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ, όταν βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας (34').

Οι Λονδρέζοι θα είχαν τις στιγμές τους, αλλά σε ένα τετράλεπτο με τον Λακαζέτ (59', 63') θυμήθηκαν ότι ο Αλισον είναι ο κορυφαίος τύπος με γάντια στο Νησί. Και όχι μόνο δεν ισοφάρισαν, αλλά δέχτηκαν και τρίτο στο φινάλε, με τον Ζότα να το τελειώνει χαμηλά από το ημικύκλιο, κάνοντας τέλειο ντεμπούτο με τα κόκκινα. Με αυτόν τον τρόπο η Λίβερπουλ βρέθηκε μαζί με Λέστερ, Εβερτον στην τριάδα που συγκατοικεί στην 1η θέση και πήρε ρεβάνς από την Αρσεναλ για το πρόσφατα χαμένο Σούπερ Καπ.


Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Βαϊνάλντουμ, Κεϊτά (79' Μίλνερ), Φαμπίνιο, Σαλάχ, Μανέ (79' Ζότα), Φιρμίνο (90' Μιναμίνο)

Αρσεναλ (Μίκελ Αρτέτα): Λένο, Νταβίντ Λουίζ, Τιέρνεϊ, Χόλντινγκ,Μπεγιερίν, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τσάκα (60' Θεμπάγιος), Ελνένι, Γουίλιαν (68' Πεπέ), Λακαζέτ (73'Ν'Κέτια, Ομπαμεγιάνγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα