Γουέστ Χαμ - Γουλβς 4-0: Τέσσερις «φούσκες» και κάτω οι Λύκοι (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Γουέστ Χαμ - Γουλβς 4-0: Τέσσερις «φούσκες» και κάτω οι Λύκοι (vid)

bet365

«Blowin' bubbles» στο χορτάρι για 90 λεπτά τραγουδούσε η Γουέστ Χαμ, συντρίβοντας τη Γουλβς με 4-0 για να πάρει τους πρώτους βαθμούς στη φετινή Premier League.

Αδίκησαν τους εαυτούς τους κόντρα στην Άρσεναλ, όμως, οι παίκτες της Γουέστ Χαμ έδειξαν και με το παραπάνω κόντρα στη Γουλβς ότι βιάζεται όποιος την θεωρεί υποψήφια προς υποβιβασμό. Η ομάδα του Ντέιβιντς Μόγιες έκανε... φούσκες για όλο το ματς κόντρα στους Λύκους, όπως υποδεικνύει το διάσημο σύνθημα των οπαδών τους που απουσίαζαν από το «London Stadium» ως συνήθως τους τελευταίους μήνες, τους υπέβαλε στην πιο βαριά τους ήττα στην Premier League από το 2012 (Μάντσεστερ Σίτι, 5-0) και έκαναν σεφτέ στο νέο πρωτάθλημα με τον πιο «ηχηρό» τρόπο.

Η αρχή έγινε με τον Μπόουεν στο 17', με ωραίο φαλτσαριστό τελείωμα που δεν είχε απάντηση ο Πατρίσιο, ακολούθησαν μεγάλες ευκαιρίες κόντρα στους Λύκους που για μία από τις λίγες φορές στα παιχνίδια τους είχαν την κατοχή (63-37%) και το καθοριστικό ξέσπασμα ήρθε μετά την ανάπαυλα.

Ο Μπόουεν διπλασίασε τα τέρματά του στο 57', ενώ στο 66' ο Χιμένες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 3-0, από το οποίο ήταν αδύνατο σε αυτό το βράδυ να επιστρέψει η ομάδα του Νούνο. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η αλλαγή του Μόγιες, ο Αλέ, πέτυχε και ένα 4ο τέρμα στο 90+3', γράφοντας τον πανηγυρικό επίλογο για τους Λονδρέζους.

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς (49' Τζόνσον), Μπαλμπουενά, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Μαζουακού, Μπόουεν (88' Νόουμπλ), Σούτσεκ, Ράις, Φορνάλς, Αντόνιο (88' Αλέ)

Γουλβς (Νούνο Εσπιρίτο Σάντο): Πατρίσιο, Σάις, Κόαντι, Μπόλι, Σεμέντο (73' Χούβερ), Νέβες, Μουτίνιο (74' Βιτίνια), Βινάγκρ, Τραορέ (62' Φάμπιο Σίλβα), Νέτο, Χιμένες

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα