Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λιντς 0-1: Απόδραση για τα «παγώνια»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Λιντς 0-1: Απόδραση για τα «παγώνια»! (vid)

bet365

Αφού γλίτωσε τα γκολ στο πρώτο μέρος με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του Μελιέ, η Λιντς πήρε όλους τους βαθμούς από την αναμέτρηση με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο Bramall Lane, με κεφαλιά του Μπάμφορντ στο 88ο λεπτό! Τρίτο σερί ματς στην Premier που σκοράρει ο Άγγλος, δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα για το σύνολο του Μπιέλσα!

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Μελιέ και Ράμσντεϊλ στις δύο εστίες ήταν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Bramall Lane και ειδικά ο πορτιέρε της Λιντς ήταν εκείνος που πραγματοποίησε δυο επεμβάσεις τις οποίες δεν μπορούσαν να πιστέψουν οι ποδοσφαιριστές του Γουάιλντερ για το γεγονός πως απέτυχαν να τον νικήσουν!

Με το πρώτο 20λεπτο να είναι τελικά αρκετά πιο ήρεμο από τις προσδοκίες και το πιο ενδιαφέρον απ' όλα να είναι το... αναπαυτικό καρεκλάκι του Μαρσέλο Μπιέλσα, ελέω Premier League και ανωτέρου επιπέδου, οι «λεπίδες» ήταν εκείνες που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ από τους αντιπάλους τους.

Αν και η πρώτη απειλή ήρθε από πλευράς Λιντς με ένα δεξί σουτ του Άιλινγκ στα πρώτα λεπτά και τον Ράμσντεϊλ να διώχνει πέφτοντας στη δεξιά του γωνία, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αντέδρασε και ο Λούντστραμ έχασε δυο σπουδαίες ευκαιρίες. Αρχικά με διαγώνιο αριστερό σουτ αμέσως μετά την ευκαιρία των φιλοξενούμενων στο ξεκίνημα, ενώ, στο 29' σε πλασέ με μορφή... τετ-α-τετ με τον Μελιέ, τραβούσε τα μαλλιά του που είδε τον γκολκίπερ των «παγωνιών» να του αρνείται το γκολ.

Τεράστια ήταν και η ευκαιρία του Μπερκ στο 41', με τον τερματοφύλακα της Λιντς να υψώνει το αριστερό χέρι και ν' απομακρύνει.

Τα «παγώνια» βγήκαν αρκετά πιο δραστήριες στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60ο λεπτό έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν από κακό γύρισμα στα καρέ της Σέφιλντ, ο Ντάλας πρόλαβε να περάσει τον Ράμσντεϊλ, αλλά ο Μπάσαμ προτού η μπάλα πλησιάσει την τελική γραμμή της εστίας, έδιωξε τον κίνδυνο έχοντας ακολουθήσει τη φάση!

Ήταν η μέρα των τερματοφυλάκων, τύχη δεν είχε για τις «λεπίδες» ο Ρόμπινσον στο 80' όταν από εκτέλεση κόρνερ βρήκε ελάχιστα τη μπάλα που πέρασε δίπλα από το δοκάρι και στο 88' η Λιντς έκανε τη ... μεγάλη απόδραση!

Στο 88ο λεπτό ο Μπάμφορντ με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-0 και χάρισε στην ομάδα του τη δεύτερη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας γκολ για τρίτο σερί παιχνίδι στη φετινή Premier League! Σερί ηττών και δίχως γκολ για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στο ξεκίνημα!

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ, Αμπάντου, Ρόμπινσον, Μπάλντοκ, Λούντστραμ (65' Νόργουντ), Μπεργκ, Όσμπορν, Στίβενς, ΜακΓκόλντρικ (74' ΜακΜπέρνι), Μπερκ (74' Σαρπ)

Λιντς: Μελιέ, Άιλινγκ, Κοχ, Κούπερ, Φίλιπς, Έλντερ Κόστα (66' Οκάμπο), Κλιχ, Ντάλας, Χάρισον, Μπάμφορντ, Ρόμπερτς (46' Ροντρίγκο, 90' + 1' Αλιόσκι)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα