Μάντσεστερ Σίτι: Φουλ για Ρούμπεν Ντίας! (vid)

Μάντσεστερ Σίτι: Φουλ για Ρούμπεν Ντίας! (vid)

Μάντσεστερ Σίτι: Φουλ για Ρούμπεν Ντίας! (vid)

Μετά τα «όχι» για Κουντέ (Σεβίλλη) και Χιμένες (Ατλέτικο Μαδρίτης), η Μάντσεστερ Σίτι φορτσάρει για τον Ρούμπεν Ντίας της Μπενφίκα, για τον οποίο προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ και τον Νικολάς Οταμέντι – Πιθανή η επιστροφή των Αετών για τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα έχει τον κεντρικό αμυντικό που θέλει (και χρειάζεται) στην Μάντσεστερ Σίτι. Αυτός, όμως, δεν θα είναι πιθανότατα, ούτε ο Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης, ούτε ο Χοσέ Μαρία Χιμένες της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σεβιλιάνοι και Μαδριλένοι απάντησαν αρνητικά στις προτάσεις των Πολιτών, οι οποίοι όμως φαίνεται πως τα βρίσκουν με την Μπενφίκα για τον 23χρονο Πορτογάλο Ρούμπεν Ντίας, τον οποίο εκπροσωπεί ο Ζόρζε Μέντες.

Η Σίτι, λοιπόν, πρόσφερε 50 εκατομμύρια ευρώ και τον Νικολάς Οταμέντι πρόταση που ικανοποιεί τους Αετούς. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η μεταγραφή να ολοκληρωθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ακόμα, πάντως, και αν στο deal συμπεριλαμβάνεται ο Οταμέντι, δεν αποκλείεται με... φρέσκο χρήμα η Μπενφίκα να επανέλθει για τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού.