Αναβολή στο Λέιτον Όριεντ-Τότεναμ λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, στον «αέρα» η αναπλήρωση

Αναβολή στο Λέιτον Όριεντ-Τότεναμ λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, στον «αέρα» η αναπλήρωση

Gazzetta team
Αναβολή στο Λέιτον Όριεντ-Τότεναμ λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, στον «αέρα» η αναπλήρωση

bet365

Τα πολλά κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της Λέιτον Όριεντ οδήγησαν σε αναβολή του αγώνα της Τότεναμ για το Carabao Cup και με το φορτωμένο πρόγραμμα που έχουν οι Σπερς, γίνεται άκρως δύσκολη η αναπλήρωσή του.

Οριστικά αναβάλλεται η αναμέτρηση της Τότεναμ στην έδρα της Λέιτον Όριεντ για τον 3ο γύρο του Carabao Cup, ως συνέπεια του υψηλού αριθμού κρουσμάτων κορονοϊού που εντοπίστηκαν στο κλαμπ της League Two.

Το ματς που ήταν να διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης (22/9) τέθηκε σε αμφιβολία έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση της Όριεντ για πολλαπλά θετικά τεστ Covid-19 στην ομάδα, τα οποία επιβεβαιώθηκαν μετά τον περασμένο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Μάνσφιλντ και μάλιστα είχαν χρηματοδοτηθεί ως κίνηση καλής θελήσεως από τη διοίκηση των Λονδρέζων.

Οι σύλλογοι της EFL δεν υποχρεώνονται πλέον να διεξάγουν τεστ ανά εβδομαδιαία βάση, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία στις ομάδες της Premier League για τις συναντήσεις τους στους θεσμούς των Κυπέλλων φέτος (Carabao Cup, FA Cup).

Η είδηση των κρουσμάτων είχε φέρει στο προσκήνιο και το ενδεχόμενο της πρόκρισης άνευ αγώνα, κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά μαζεύει αρκετές πιθανότητες λόγω του φορτωμένου προγράμματος των Σπερς:

Την προσεχή Πέμπτη (24/9), θα κοντραριστεί με τη Σκεντίγια στη Βόρεια Μακεδονία για τον 3ο προκριματικό του Europa League και κατά πάσα πιθανότητα θα προκριθεί στα play-offs (1/10), καθιστώντας πολύ δύσκολη την αναπλήρωση του αγώνα μεσούσης της εβδομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα