Ποντένσε: «Σέρβιρε» ξανά στον Χιμένες (vids)

Ποντένσε: «Σέρβιρε» ξανά στον Χιμένες (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ποντένσε: «Σέρβιρε» ξανά στον Χιμένες (vids)

bet365

Ο άλλοτε εξτρέμ του Ολυμπιακού και νυν της Γουλβς, έχει ήδη φτιάξει δυο γκολ για τον Ραούλ Χιμένες στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Premier League και οι δυο τους τείνουν να γίνουν ένα απόλυτα... «φονικό» δίδυμο.

Πέρυσι, ήταν οι Αντάμα και Χιμένες που κατάφεραν να καταγράψουν τις περισσότερες συνεργασίες που κατέληξαν σε γκολ για την ομάδα του Νούνο Σάντο.

Τα «θανατηφόρα δίδυμα», όπως αποκαλούνται από τους Άγγλους οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται με... κλειστά μάτια στο γήπεδο, εντοπίζονται κυρίως στις επιδόσεις των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι όπου όλοι μοιράζονται γκολ και ασίστ.

Στη Γουλβς, ωστόσο, στο ξεκίνημα αυτού του νέου πρωταθλήματος, οι Ντάνιελ Ποντένσε και Ραούλ Χιμένες έχουν καταφέρει να «χτυπήσουν» και στα δυο πρώτα ματς.

Απέναντι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήταν μόλις στο 3ο λεπτό όταν ο Πορτογάλος από αριστερά γέμισε για το βολέ του Μεξικανού, ενώ, απέναντι στη Σίτι, ο Ποντένσε έκανε «τούνελ» στον Ντε Μπρόινε και «σέρβιρε» για το κεφάλι του συμπαίκτη του για να μειώσει προσωρινά σε 2-1.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα