Τσέλσι – Λίβερπουλ 0-2: Και συνεχίζει να γράφει ιστορία… (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Τσέλσι – Λίβερπουλ 0-2: Και συνεχίζει να γράφει ιστορία… (vid)

bet365

Σα να μην πέρασε μία μέρα για τη Λίβερπουλ, που έλαβε τα δώρα της Τσέλσι, την καθάρισε 2-0 και για πρώτη της φορά ξεκινάει με 2x2 για τρίτη σερί σεζόν, παραμένοντας στην κορυφή.

Πήρε εντυπωσιακά τον τίτλο, έγραψε άπειρα ρεκόρ. Ωστόσο, η φετινή Λίβερπουλ δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα σταματήσει σε αυτά, αλλά θα τα διευρύνει όσο πάει. Οι Reds πέρασαν εύκολα με 2-0 από το «Στάμφορντ Μπριτζ», σε ένα ματς που υποτίθεται ότι θα ήταν σημαντικά ζόρικο, μα το καθάρισαν με τη βοήθεια και της Τσέλσι, η οποία τα έκανε όλα λάθος.

Ο Κώστας Τσιμίκας έμεινε στον πάγκο, ενώ ο Τιάγκο μπήκε στο β’ μέρος και έδειξε ότι θα γίνει άμεσα αφεντικό στη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών. Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις και ρυθμό, αλλά όλα άλλαξαν στο 45’ όταν ο Κρίστενσεν ανέτρεψε από πίσω τον Μανέ και δικαίως αποβλήθηκε. Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έστησαν πολιορκία και σύντομα δικαιώθηκαν, καθώς ο Μανέ σκόραρε δύο φορές σε τέσσερα λεπτά.

Τα δώρα της Τσέλσι…

Στο 50’ Φιρμίνο και Σαλάχ έπαιξαν το 1-2, με τον Μανέ να σκοράρει με κεφαλιά. Στο 54’ ο Κέπα έκανε αδιανόητο λάθος, δίνοντας απ’ ευθείας την μπάλα στον Σενεγαλέζο επιθετικό, ο οποίος έβαλε το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του. Και σα να μην έφτανε αυτό, οι Μπλε έχασαν και πέναλτι.

Στο 73΄, σε ένα υπερβολικό σφύριγμα, ο Τιάγκο ανέτρεψε τον Βέρνερ, μα ο Αλισον νίκησε τον Ζορζίνιο από τα 11 βήματα. Ο μέσος της Τσέλσι είχε ευστοχήσει και στις οκτώ προηγούμενες φορές του στο Νησί, ενώ η ομάδα του μετρούσε 16 σερί εύστοχα από τον Απρίλιο του 2017. Με αυτόν τον τρόπο η Λίβερπουλ ξεκινάει με 2x2 για τρίτη σερί σεζόν, κάτι που δεν είχε κάνει ποτέ ξανά, παραμένοντας φυσικά στην κορυφή. Οσο για τους ηττημένους, θα χρειαστούν πολλή δουλειά μέχρι να στρώσουν και προφανώς άλλον τερματοφύλακα…

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Κρίστενσεν, Ζουμά, Τζέιμς, Μάρκος Αλόνσο, Κόβατσιτς, Καντέ, Ζορζίνιο (80’ Μπάρκλεϊ), Χάβερτς (46’ Τομόρι), Μάουντ (80' Αμπραχαμ), Βέρνερ

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αλισον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Φαν Ντάικ, Χέντερσον (46’ Τιάγκο), Κεϊτά, Βαϊνάλντουμ, Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο (87' Μιναμίνο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα