Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Φαν Ντε Μπέεκ σκόραρε στο ντεμπούτο του (vid)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Φαν Ντε Μπέεκ σκόραρε στο ντεμπούτο του (vid)

bet365

Το πρώτο του γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε ο Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ, το οποίο, όμως, δεν ήταν αρκετό για να την αφυπνίσει προς την ανατροπή.

Η εμφάνιση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απογοητευτική στην πρεμιέρα και η βαριά ήττα με 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας στο «Ολντ Τράφορντ» προέκυψε απόλυτα δίκαια. Ωστόσο, υπάρχει κάποιος που θα θυμάται για αρκετό καιρό αυτό το ματς και δεν είναι άλλος από τον Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ.

Ο νεοαποκτηθείς μέσος των Κόκκινων Διαβόλων έκανε το ντεμπούτο του απέναντι στους Αετούς, περνώντας ως αλλαγή στο 68' και ήταν εκείνος που έμελλε να πετύχει το μοναδικό τους γκολ στο παιχνίδι στο 80' και να γίνει έτσι ο 3ος Ολλανδός που σκοράρει στην παρθενική του συμμετοχή στην Premier League με το κλαμπ, μετά τους Ρουντ Φαν Νίστελροϊ και Αλεξάντερ Μπούτνερ.

Με ένα απλό, γωνιακό πλασέ έκανε προσωρινά το 1-2, φάνηκε να «σαλπίζει» για την αντεπίθεση και την ανατροπή, αλλά η υπόλοιπη Γιουνάιτεντ δεν τον άκουσε και μοιραία δεν απέφυγε την ήττα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα