Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουλβς 0-2: Πρεμιέρα-δώρο της Αγέλης στον Νούνο (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουλβς 0-2: Πρεμιέρα-δώρο της Αγέλης στον Νούνο (vid)

bet365

Χάρη στο γρηγορότερο 0-2 σε πρεμιέρα από το 6', η Γουλβς έκανε το καλύτερο δώρο στον Νούνο για την ανανέωσή του ως το 2023, με σπουδαίο διπλό στην έδρα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ασίστ ο Ποντένσε.

Η είδηση της ανανέωσης του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο για τρία ακόμη χρόνια ήταν το ιδανικό νέο προς άπαντες στην οικογένεια της Γουλβς για να αρχίσει με ενθουσιασμό και ηρεμία η νέα περίοδος. Και οι παίκτες των Λύκων δεν απογοήτευσαν. Αντιθέτως, απέδειξαν τη «δίψα» τους να ικανοποιήσουν τον προπονητή τους, κάνοντας το πιο «εκρηκτικό» ξεκίνημα που έχει σημειωθεί σε πρεμιέρα, στα 28 χρόνια ζωής της Premier League. Κάπως έτσι, το εμπόδιο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που παραμένει ένα από τα πιο δύσκολα στην έδρα του εκτός του «Big 6», ξεπεράστηκε με σχετική άνεση (0-2) και συνδυάστηκε έξοχα με τον εορτασμό παραμονής του Πορτογάλου αρχηγού στην ιβηρική του «Αγέλη».

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι, οι φιλοξενούμενοι χρειάστηκαν μόλις 3 λεπτά στη νέα σεζόν για το πρώτο γκολ. Ποιος καταλληλότερος άραγε να το πετύχει από τον αρχι-σκόρερ της στην περασμένη περίοδο, τον Ραούλ Χιμένες, ο οποίος με μία world-class εκτέλεση με το βολέ, από έξοχη κούρσα και δημιουργία του πρώην Ερυθρόλευκου, Ντανιέλ Ποντένσε, σκόραρε για 50η φορά στην καριέρα του στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Πριν καλά-καλά προλάβουν να το χωνέψουν οι παίκτες του Κρις Γουάιλντερ, ο Σάις διπλασίασε τα τέρματα των Λύκων στο 6ο λεπτό, θέτοντας νέο ρεκόρ για το πιο γρήγορο 2-0 σε πρεμιέρα στην ιστορία της Λίγκας.

Οι Λεπίδες έκτοτε πάλεψαν για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, δικαιούνταν ίσως ένα γκολ, όμως, είχε δύο φορές το δοκάρι για σύμμαχο ώστε να μην ξεφύγει το σκορ, με τους Σαϊς και Χιμένες να αστοχούν αντίστοιχα.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Ράμσντεϊλ, Μπάσαμ, Ο' Κόνελ, Ίγκαν, Μπάλντοκ, Λάντστραμ, Νόργουντ, Φλεκ, Στίβενς, ΜακΜπέρνι, Σαρπ

Γουλβς (Νούνο Εσπιρίτο Σάντο): Πατρίσιο, Σάις, Κόαντι, Μπολί, Μαρσάλ, Μουτίνιο, Ντεντονκέρ, Τραορέ, Ποντένσε, Χιμένες, Νέτο

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα