Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ 0-2: Άνοιξε λογαριασμό ο Γουίλσον, απέδρασαν οι Καρακάξες (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ 0-2: Άνοιξε λογαριασμό ο Γουίλσον, απέδρασαν οι Καρακάξες (vid)

bet365

Με τον Κάλουμ Γουίλσον να σκοράρει στο ντεμπούτο του, η Νιουκάστλ πήρε ώθηση και έφυγε με το διπλό (0-2) από την έδρα της Γουέστ Χαμ στην πρεμιέρα της Premier League. Πρώτο ματς, πρώτο γκολ και ο Χέντρικ.

Έβγαλε από τα ταμεία της 24 εκατ. ευρώ για να βρει από τα πόδια του το σίγουρο γκολ που της έλειπε την περασμένη σεζόν. Και η Νιούκαστλ βλέπει την κίνησή της να αποδίδει καρπούς με το... καλημέρα. Ο Κάλουμ Γουίλσον άφησε τη Μπόρνμουθ μετά από μια θητεία που τον ανέδειξε και στο πρώτο του επίσημο ματς με τις Καρακάξες είχε απέναντί του το αγαπημένο του «θύμα», τη Γουέστ Χαμ, κόντρα στην οποία είχε σκοράρει επτά φορές σε οκτώ ματς. Κάπως έτσι, δεν προκαλεί έκπληξη που η ομάδα του Στίβεν Μπρους βρήκε τον δρόμο προς τη νίκη (0-2) με δικό του γκολ, στο καλύτερο δυνατό ντεμπούτο του έμπειρου στράικερ και μάλιστα στην πρεμιέρα της Premier League.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο μηδέν, ο Γουίλσον χρίστηκε σκόρερ στο 56' με κοντινή προβολή, αξιοποιώντας την ασίστ του Άντι Κάρολ κι έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους. Ο Ντέιβιντ Μόγιες προσπάθησε να αλλάξει τις ισορροπίες ρίχνοντας στο ματς Γιαρμολένκο και Φελίπε Άντερσον, ωστόσο, αυτή που βρήκε γκολ μέχρι το φινάλε ήταν ξανά η Νιούκαστλ, με τον Χέντρικ να σκοράρει επίσης στο ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

Γουέστ Χαμ (Ντέιβιντ Μόγιες): Φαμπιάνσκι, Φρέντερικς, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Ράις, Σούτσεκ, Μπόουεν (89' Άντερσον), Φορνάλς (67' Γιαρμολένκο), Νόουμπλ (67' Αλέ), Αντόνιο

Νιουκάστλ (Στίβεν Μπρους): Ντάρλοου, Μανκίγιο, Φερνάντες, Λασέλς, Λιούις, Χέντρικ, Σέλβεϊ, Χέιντεν, Σεν-Μαξιμέν (75' Ζοέλιντον), Γουίλσον (85' Αλμιρόν), Κάρολ (89' Λόνγκσταφ)
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα