Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον 1-0: Εκανε ποδαρικό με Ζαχά (vid)

Gazzetta team
Κρίσταλ Πάλας - Σαουθάμπτον 1-0: Εκανε ποδαρικό με Ζαχά (vid)

bet365

Με τον Γουίλφριντ Ζαχά να βρίσκει δίχτυα, η Κρίσταλ Πάλας μπήκε με το δεξί στη σεζόν επικρατώντας 1-0 της Σαουθάμπτον στο Λονδίνο.
Με το δεξί στη σεζόν η Κρίσταλ Πάλας, η οποία επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Σαουθάμπτον. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και μόλις στο 13' κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Ζαχά, o οποίος με άψογο πλασέ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον ΜακΚάρθι. Ηταν το 50ο του γκολ στις επαγγελματικές κατηγορίες και το τέρμα που έκρινε το ματς. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα για τη Σαουθάμπτον στο 48΄, όταν ο Γουόκερ – Πίτερς αντίκρισε... προσωρινά την κόκκινη κάρτα, αλλά διορθώθηκε από τον VAR σε κίτρινη. Ο Ζαχά βρήκε δίχτυα και στο 82', αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Βέβαια, στους πρωταγωνιστές είναι ο Γκουαΐτα με τρομερή επέμβαση στις καθυστερήσεις σε κεφαλιά του Ινγκς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα