Με Βίτορ Φερέιρα η Γουλβς έπιασε ξανά πορτογαλική... δεκάδα (vids)

Gazzetta team
Με Βίτορ Φερέιρα η Γουλβς έπιασε ξανά πορτογαλική... δεκάδα (vids)

bet365

Η Γουλβς μεγάλωσε εκ νέου την πορτογαλική της παροικία με τον δανεικό από την Πόρτο, μεσοεπιθετικό Βίτορ Φερέιρα.

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά... δέκα Πορτογάλους ποδοσφαιριστές (!) μετράει και πάλι στο ρόστερ της η Γουλβς, η οποία απέκτησε δανεικό από την Πόρτο τον πολλά υποσχόμενο 20χρονο μεσοεπιθετικό Βίτορ Φερέιρα.

Η συμφωνία περιλαμβάνει οψιόν αγοράς ύψους είκοσι εκατομμυριών ευρώ, για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που ανήκει στην εταιρεία «Gestifute» του μάνατζερ Ζόρζε Μέντες, «άτυπου» τεχνικού διευθυντή της ομάδας του (επίσης πελάτη και κολλητού του φίλου) Νούνο Εσπίριντο Σάντο.

Ο Φάμπιο Σίλβα, επίσης από την Πόρτο και με ποσό – ρεκόρ, ήταν ο προηγούμενος Πορτογάλος που ντύθηκε στα πορτοκαλί και οι δύο τους αντάμωσαν με τους ήδη υπάρχοντες Ρουί Πατρίσιο, Ροντερίκ Μιράντα, Ρούμπεν Βινάγκρε, Ρούμπεν Νέβες, Ζοάο Μουτίνιο, Ντιόγκο Ζότα, Ντανιέλ Ποντένσε και Πέδρο Νέτο.

Την ίδια ώρα, ο εξτρέμ Χέλντερ Κόστα πήρε μεταγραφή για την Λιντς (αντί 17,7 εκατομμυρίων ευρώ) και ο κεντρικός μέσος Μπρούνο Ζορντάο δόθηκε δανεικός στην Φαμαλικάο, γι' αυτό και η Γουλβς δεν έχει πορτογαλική ενδεκάδα. Ακόμα τουλάχιστον...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα