Μάντσεστερ Σίτι: Η fake πρόταση για τον Μέσι που έγινε viral! (pic)

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι: Η fake πρόταση για τον Μέσι που έγινε viral! (pic)

bet365

Στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησε «πρόταση» 200 εκατομμυρίων ευρώ που υποτίθεται πως έκανε η Μάντσεστερ Σίτι στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι.

Από την στιγμή που έσκασε η «βόμβα Μέσι», κυκλοφόρησε fake burofax (αυτό που υποτίθεται ότι έστειλε ο Λιονέλ Μέσι στην διοίκηση της Μπαρτσελόνα), αλλά και fake ηχητικό, στο οποίο ο Μέσι (υποτίθεται πως) εκμυστηρεύεται στον Σέρχιο Αγουέρο την επιθυμία του να μεταγραφεί στην Μάντσεστερ Σίτι.

Τι έλειπε; Μια fake πρόταση της Σίτι για τον Αργεντινό σούπερ σταρ, η οποία κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και, βεβαίως, έγινε viral.

Στο συγκεκριμένο «έγγραφο», το οποίο υποτίθεται ότι υπογράφει ο διευθυντής ποδοσφαίρου των Πολιτών, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ο αγγλικός σύλλογος προσφέρει 200 εκατομμύρια ευρώ στην Μπάρτσα για τον Μέσι, πληρωτέα σε δύο δόσεις: Μια τον Αύγουστο του 2020 και μια τον Αύγουστο του 2021.

Στην... πρόταση επισημαίνεται ότι αυτό το ποσό είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ εγγυημένο, αλλά ότι η Σίτι είναι ανοιχτή να συζητήσει ένα μπόνους είκοσι εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση που ο Μέσι κατακτήσει το Champions League ως Πολίτης!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα