Μουρίνιο για Ντόχερτι: «Ευτυχώς που τον πήραμε, δεν τον ήθελα εναντίον μας»

Μουρίνιο για Ντόχερτι: «Ευτυχώς που τον πήραμε, δεν τον ήθελα εναντίον μας»

Κώστας Τόπας
Μουρίνιο για Ντόχερτι: «Ευτυχώς που τον πήραμε, δεν τον ήθελα εναντίον μας»

bet365

Γι' ακόμα μία φορά ο Ζοσέ Μουρίνιο, συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω του. Αυτή τη φορά, μετά την απόκτηση του Ματ Ντόχερτι, ο Πορτογάλος δήλωσε ευχαριστημένος για την μεταγραφή του, μιας και δεν θα τον έχει ως αντίπαλο.

Τα «σπιρούνια» την Κυριακή (30/08), ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ματ Ντόχερτι, από την Γουλβς έναντι περίπου 18 εκατομμυρίων ευρώ. Ο «Special One», όταν ρωτήθηκε για το πόσο ευχαριστημένος είναι για το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, δήλωσε πως είναι χαρούμενος μιας και ως αντίπαλός του ήταν πολύ δύσκολος.​

«Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους Λεβάι και Στίβ (Χίτσεν), τον παίκτη και τον ατζέντη του για να μας εμπιστευτεί και να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Μισώ να παίζω εναντίον του, οπότε είμαι ευτυχισμένος που δεν θα παίξουμε ξανά κόντρα. Είμαι χαρούμενος που τον έχουμε. Έκανε απίστευτη καριέρα στη Γουλβς. League One, Championship, Premier League και Europa League.

Έκανε τα πάντα για αυτούς, οπότε η δουλειά έγινε εκεί. Ξέρω ότι έφυγε από το σύλλογο με πολύ περήφανο τρόπο αλλά είναι ένα καινούριο βήμα για εκείνον και είναι γεμάτος με ενέργεια. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος. Πάντα ήθελα να έχω τους καλύτερους παίκτες και ρόστερ. Θα έχουμε ανταγωνισμό χωρίς διακοπή για μήνες και θέλουμε το καλύτερο δυνατό ρόστερ, καλύτερο ακόμη και από αυτό που είχαμε ως τώρα. Τρεις παίκτες, οι Ματ (Ντόχερτι), Τζό (Χαρτ) και Πιέρ (Χόιμπιεργκ) ήταν πολύ καλές κινήσεις για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι ενδυναμωνόμαστε συνεχώς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μουρίνιο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα