Λίβερπουλ: Η υπεράσπιση από τον Κλοπ για το χαμένο πέναλτι και το φιλί (vid)

Λίβερπουλ: Η υπεράσπιση από τον Κλοπ για το χαμένο πέναλτι και το φιλί (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Η υπεράσπιση από τον Κλοπ για το χαμένο πέναλτι και το φιλί (vid)

bet365

Ο Ριάν Μπρούστερ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο ματς του Community Shield μόνο και μόνο για να εκτελέσει πέναλτι για τη Λίβερπουλ, με τον Κλοπ να τον υπερασπίζεται και ν' αναλαμβάνει εκείνος την ευθύνη, φροντίζοντας να μάθει ο μικρός από αυτή την ατυχία.

«Είναι πολύ καλός στα τελειώματα, έχει πολύ καλά πέναλτι και πραγματικά δεν ήταν καθόλου κακή εκτέλεση. Απλά πήγε λίγο πιο ψηλά απ' ότι έπρεπε, διαφορετικά ο τερματοφύλακας δεν θα είχε καμία πιθανότητα να το πιάσει. Απλά δεν του έκατσε, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και τη ζωή, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Όλοι πρέπει να μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε τις ήττες και τις αποτυχίες μας. Δεν τον είχα ξαναδεί να χάνει πέναλτι, όμως συμβαίνει σε όλους. Υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα από αυτό».

Τάδε έφη Γιούργκεν Κλοπ για τον Ριάν Μπρούστερ τον οποίο εμπιστεύθηκε για τη διαδικασία των πέναλτι το απόγευμα του Σαββάτου στο «Γουέμπλεϊ», αλλά η επιλογή του επέστρεψε μπούμερανγκ με άσχημο τρόπο.

Η Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε αυτή την άτυχη στιγμή του νεαρού για να πάρει το Community Shield με το τελικό 5-4 από την άσπρη βούλα.

Μόλις ο Ομπαμεγιάνγκ πέτυχε το νικητήριο γκολ στη διαδικασία, ο Κέρτις Τζόουνς γύρισε και φίλησε τον Μπρούστερ για να δείξει και το οικογενειακό κλίμα, προσφέροντάς του συμπαράσταση σε αυτή την κακή στιγμή.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα