Ο Αγουέρο αφαίρεσε το «10» από το όνομά του στο Instagram και έγινε χαμός για τον Μέσι (pics)

Κώστας Τόπας
Ο Αγουέρο αφαίρεσε το «10» από το όνομά του στο Instagram και έγινε χαμός για τον Μέσι (pics)

bet365

Το νούμερο «10» το οποίο συνόδευε το όνομά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έβγαλε ο Κουν Αγουέρο και οι φήμες θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να μετακινείται στην Σίτι, για να φορέσει τον συγκεκριμένο αριθμό.

Το μέλλον του Λιονέλ Μέσι, παραμένει αβέβαιο, όσο και ο ίδιος παραμένει σιωπηλός. Λίγες ημέρες μετά την απόφασή του να πει «αντίο» στους «μπλαουγκράνα», πολλές ομάδες παραμονεύουν στη γωνία για την απόκτηση του. Παρί, Σίτι, Ιντερ και Γιουνάιτεντ είναι μερικές από τις ομάδες, οι οποίες αυτή τη στιγμή θεωρούνται φαβορί.

Βέβαια, τις περισσότερες πιθανότητες, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, συγκεντρώνει η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Μάλιστα, μία νέα... ένδειξη που φέρνει πιο κοντά τον Αργεντινό στους «πολίτες» είναι ότι ο Κουν Αγουέρο -πολύ καλός φίλος του «Λίο»- αφαίρεσε τον αριθμό «10» από το όνομά του στο Instagram κι από «kunaguero10» έγινε «kunaguero».

Φυσικά, μετά από αυτό στα social επικράτησε χαμός, καθώς χαρακτήρισαν πως η συγκεκριμένη κίνηση του Αγουέρο, μόνο τυχαία δεν θεωρείται....

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα