Μαγκουάιρ: Ο φόβος απαγωγής, οι μώλωπες και η απολογία

Μαγκουάιρ: Ο φόβος απαγωγής, οι μώλωπες και η απολογία

Κώστας Ζάλιαρης
Μαγκουάιρ: Ο φόβος απαγωγής, οι μώλωπες και η απολογία

bet365

Η υπόθεση Μαγκουάιρ έχει ακόμα αρκετά επεισόδια και ο βρετανικός Τύπος φέρνει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες όπως τον λόγο για τον οποίο ο Άγγλος αμυντικός και η παρέα του άρχισαν να επιτίθενται στους αστυνομικούς και οι κάμερες στο Τμήμα της Μυκόνου...

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης 21 μηνών και 10 ημερών με τριετή αναστολή και από την πρώτη στιγμή ο ποδοσφαιριστής έχει ξεκαθαρίσει ότι θα ασκηθεί έφεση από τους νομικούς εκπροσώπους του, σχολιάζοντας: «ο ήλιος, το φεγγάρι και η αλήθεια δεν γίνεται να κρυφτούν...».

Σύμφωνα με την συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic που επικαλείται πληροφορίες από άτομα του περιβάλλοντος του Χάρι Μαγκουάιρ και την οικογένειά του, ο ποδοσφαιριστής με τον αδερφό του κι ένα φίλο τους, φοβήθηκαν για... απαγωγή!

Αυτό, διότι οι αστυνομικοί που πλησίασαν το σημείο του καυγά με τους Αλβανούς στη Μύκονο φορούσαν πολιτικά και ήταν εκείνοι που μίλησαν με τον οδηγό του βαν που είχε νοικιάσει ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» για τις μετακινήσεις τους στο νησί των ανέμων.

Μόλις έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα και βλέποντας το περίεργο κτίριο, δηλώνουν ότι ανησύχησαν πως θα τους έκλεβαν οι υπόλοιποι άνδρες που εμφανίστηκαν και που επίσης δεν ήταν ένστολοι. Γι' αυτό και άρχισαν ν' αντιστέκονται, με τον Μαγκουάιρ να τους δηλώνει ότι έχει χρήματα να τους δώσει.

Πάντως, αρνείται κατηγορηματικά και πεισματικά ότι φώναζε «ξέρετε ποιος είμαι εγώ;».

Παράλληλα, η νομική ομάδα του παίκτη ευελπιστεί να «μιλήσουν» και τα βίντεο από τις κάμερες έξω από το αστυνομικό τμήμα για να φανούν όλα όσα ισχυρίζεται η πλευρά των Άγγλων περί των προκλήσεων από τους αστυνομικούς και τις κλωτσιές στα πόδια του Χάρι Μαγκουάιρ.

Η αδερφή του, Ντέιζι, πάντως, αρνήθηκε πως αυτό που της προκάλεσε τη λιποθυμία ήταν ένεση με φάρμακο βιασμού από τον Αλβανό που την πλησίασε για να της μιλήσει...

Τόσο η κοπέλα, όσο και ο Μαγκουάιρ, φέρονται να έχουν μώλωπες απ' όσα συνέβησαν στη Μύκονο και σε αυτό στηρίζονται για να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

Πάντως, ο εισαγγελέας Ιωάννης Παραδήσης, δήλωσε στο SkyNews ότι αν ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» παραδεχθεί όσα έχουν γίνει και απλά απολογηθεί, όλα θα έχουν τελειώσει στην αμέσως επόμενη δίκη.

Ανάμεσα σε όλα όσα έχει να αναφέρει το νομικό επιτελείο του παίκτη, είναι και το γεγονός πως είχε ελάχιστες ώρες να διαβάσουν τις 50 σελίδες της έκθεσης για τη δίκη, αφού δεν τους δόθηκλε η αναβολή που ζήτησαν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα