Μέσι: Έβαλε «φωτιά» ο Φέρντιναντ γράφοντας για την Τσέλσι! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μέσι: Έβαλε «φωτιά» ο Φέρντιναντ γράφοντας για την Τσέλσι! (pic)

bet365

Ο Ρίο Φέρντιναντ από το πουθενά έκανε το διαδίκτυο να... παρανοήσει με την αναφορά πως ο Λάμπαρντ θα μπορούσε να κοιτάξει την περίπτωση του Λιονέλ Μέσι μετά την πρόθεση αποχώρησης του Αργεντινού από την Μπαρτσελόνα!

Η Σίτι, η Ίντερ και η Παρί προφανώς και θα ήταν τα πρώτα ονόματα ομάδων για τις οποίες θα κυκλοφορούσαν σενάρια για την επόμενη μέρα στην καριέρα του Αργεντινού σούπερ σταρ έπειτα από την ενημέρωση που έκανε εκείνος προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την επιθυμία αποχώρησής του στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Μάλλον κανείς, ωστόσο, δεν θα περίμενε να μπει στο χορό και η Τσέλσι! Ο Ρίο Φέρντιναντ το βράδυ της Τρίτης έγραψε στα social media:

«Άκουσα από κάπου ότι ο Λάμπαρντ θα κοιτάξει τον Μέσι. Αν το καταφέρει, θα είναι εκπληκτική μεταγραφική περίοδος»! Αυτό αρκούσε για να προκαλέσει παροξυσμό στους Άγγλους οπαδούς και τους φίλους των «μπλε» που βλέπουν ότι ο Αμπράμοβιτς κλείνει τον ένα παίκτη μετά τον άλλον!

Διαβάστε επίσης:

Μίνι διαδήλωση στο «Καμπ Νόου» υπέρ του Μέσι και κατά του Μπαρτομέου (pics & vid)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα