Μαγκουάιρ: «Ο ήλιος, το φεγγάρι και η αλήθεια δεν κρύβονται» (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Μαγκουάιρ: «Ο ήλιος, το φεγγάρι και η αλήθεια δεν κρύβονται» (pic)

bet365

Ο Χάρι Μαγκουάιρ έκανε ανάρτηση στα social media για πρώτη φορά μετά την τεράστια περιπέτεια με τους νομικούς μπελάδες στην Ελλάδα και την ποινή φυλάκισης 21 μηνών και 10 ημερών που του επιβλήθηκε, επιμένοντας πως είναι αθώος και πως η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί από κανέναν...

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άκουσε απ' όσους αστυνομικούς κατέθεσαν στη δίκη που έλαβε χώρα στη Σύρο, ότι τους επιτέθηκε, τους χτύπησε και επαναλαμβανόμενα προσπαθούσε να τους τονίσει πόσα χρήματα είχε για να πληρώσει ένα πρόστιμο και να αφεθεί ελεύθερος έπειτα από τον καυγά στον οποίο συμμετείχε στη Μύκονο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» σχολίασαν ότι «δόθηκε ελάχιστος χρόνος στη νομική ομάδα του ποδοσφαιριστή για να προετοιμαστεί καθώς απορρίφθηκε το αίτημα για αναβολή», ενώ, ο Μαγκουάιρ στην επίσημη τοποθέτησή του ισχυρίστηκε ότι: «Η νομική ομάδα μου έχει αναλάβει ήδη για την έφεση που θα ασκήσουμε. Επιμένουμε για την αθωότητά μας, εγώ, η οικογένειά μου και οι φίλοι μας είμαστε τα θύματα».

Μέσω social media συνέχισε να διεκδικεί τη δικαίωσή του και έγραψε την φράση: «Ο ήλιος, το φεγγάρι και η αλήθεια δεν κρύβονται από κανέναν...».

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Μαγκουάιρ: Ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα