ESPN: Η Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Μέσι

Κώστας Τόπας
ESPN: Η Σίτι ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Μέσι

bet365

Ετοιμη να κάνει δικό της τον Λιονέλ Μέσι, φαίνεται πως είναι η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με το ESPN.

Μπορεί ο Ρόναλτ Κούμαν, να τον υπολογίζει κανονικά στα σχέδια του, για τη νέα σεζόν στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο, όπως τονίζει το δημοσίευμα του ESPN, η Μάντσεστερ Σίτι, ετοιμάζει την μεγάλη της πρόταση για να κάνει δικό της τον Αργεντινό σταρ.

Μάλιστα, ο Ολλανδός τεχνικός λίγες ημέρες νωρίτερα είχε δηλώσει πως είναι ευχαριστημένος που έχει τον «Λίο» στο ρόστερ της ομάδας και πως ελπίζει στην παραμονή του.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να πείσω τον Μέσι. Είναι ο κορυφαίος στον κόσμο και τον καλύτερο στον κόσμο τον θέλεις στην ομάδα σου, όχι το αντίθετο. Από την πλευρά μου, λατρεύω να δουλεύω με τον Μέσι, σου κερδίζει παιχνίδια και θα είμαι ευτυχισμένος αν θέλει να μείνει. Έχει συμβόλαιο, αλλά βεβαίως πρέπει να μιλήσω μαζί του. Θα μιλήσουμε με αρκετούς παίκτες, στην περίπτωση του Μέσι μακάρι να μείνει εδώ πολλά χρόνια ακόμα. Δεν θα αποκαλύψω ιδιωτικά θέματα για το τι θα πω με τους παίκτες. Τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ. Ο Μέσι έχει συμβόλαιο και είναι τόσο σημαντικός που τον θέλω στην ομάδα μου».

Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιό του Μέσι με την Μπαρτσελόνα, έχει ρήτρα 700 εκατομμύρια ευρώ και η Μάντσεστερ Σίτι, αναζητεί πιθανούς τρόπους ώστε να κάνει την μεγάλη έκπληξη του καλοκαιριού και να τον κάνει δικό της.

Βέβαια, κάθε άλλο παρά εύκολο δεν είναι η μεταγραφή του Αργεντινού μιας και οι «πολίτες» δεν θα ήθελαν να αντιμετωπίσουν ξανά προβλήματα με τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα