Sun: «Ο Μαγκουάιρ έπινε άφθονο αλκοόλ από την πρώτη μέρα και πλήρωσε τεράστιους λογαριασμούς» (pic)

Sun: «Ο Μαγκουάιρ έπινε άφθονο αλκοόλ από την πρώτη μέρα και πλήρωσε τεράστιους λογαριασμούς» (pic)

Gazzetta team
Sun: «Ο Μαγκουάιρ έπινε άφθονο αλκοόλ από την πρώτη μέρα και πλήρωσε τεράστιους λογαριασμούς» (pic)

bet365

Δημοσίευμα της Sun, φέρνει στο φως της δημοσιότητας όλο το παρασκήνιο που οδήγησε τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, στη σύλληψή του στη Μύκονο.

Η δίκη του προγραμματίστηκε για τις 25 Αυγούστου καθώς αφέθηκε ελεύθερος έχοντας πάρει προθεσμία από τον εισαγγελέα της Σύρου για την απολογία του.

Οπως αναφέρει η Sun, ο διεθνής στόπερ άρχισε το πάρτι στη Μύκονο από την Τρίτη (18/07) και από την πρώτη του μέρα στο νησί των ανέμων, έκανε λογαριασμό περίπου 70.000 ευρώ. Ο Μαγκουάιρ και η παρέα του κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, έχοντας παραγγείλει τέσσερα μπουκάλια σαμπάνιας Dom Perignon και πολλά μπουκάλια ουίσκι και βότκας. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και το φαγητό από το μενού, με αστακούς και μπριζόλες.

Την επόμενη μέρα, ο 27χρονος αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων», παρευρέθηκε σε πάρτι με 500 άτομα σε βίλα επιχειρηματία της Μυκόνου, ενώ νωρίτερα είχε εντοπιστεί σε κεντρικό σημείο του νησιού από μια παρέα Άγγλων οπαδών άλλης ομάδας. Την Πέμπτη (20/08) οι συγκεκριμένοι οπαδοί τον συνάντησαν ξανά έξω από μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης στο νησί των ανέμων και άρχισαν να τον προκαλούν για να καβγαδίσουν μαζί του.

«Οι τύποι αυτοί ήταν προφανές πως ψάχνονταν για καβγά μαζί του. Δεν ξέρω τι ομάδα υποστήριζαν, πάντως δεν ήταν σίγουρα φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τον έβριζαν, τον έλεγαν άχρηστο και πως παίζει σε τραγική ομάδα. Τον αποκαλούσαν ακόμη και… ψυγείο. Του φώναζαν κάποια άσχημα πράγματα για τον ίδιο, αλλά και την αεροπορική τραγωδία του Μονάχου», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι μαρτυρίες ατόμων, στο βρετανικό tabloid.

Ετσι δεν άργησαν να πιαστούν στα χεριά οι δύο πλευρές. Ο Χάρι Μαγκουάιρ, τόνισε πως αντιλήφθηκε ότι η αδερφή του τραυματίστηκε από αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι, στον καυγά με τους συμπατριώτες του.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, και επιχείρησαν να διευθετήσουν το επεισόδιο για να μην πάρει έκταση, δέχτηκαν λεκτική επίθεση από τους τρεις Βρετανούς, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, χτύπησαν και έναν από τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ηρεμήσουν και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν με το βαν στο αστυνομικό τμήμα, όπως και έγινε. Η Sun μάλιστα, κοινοποίησε τους λογαριασμούς που πλήρωσε ο Μαγκουάιρ, στο παρακάτω γράφημα.

Διαβάστε επίσης:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα