Λίβερπουλ - Τσιμίκας: Ενθουσιασμός των φιλάθλων για τον «Έλληνα Ρόμπερτσον»! (pics)

Λίβερπουλ - Τσιμίκας: Ενθουσιασμός των φιλάθλων για τον «Έλληνα Ρόμπερτσον»! (pics)

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Τσιμίκας: Ενθουσιασμός των φιλάθλων για τον «Έλληνα Ρόμπερτσον»! (pics)

bet365

Αποθέωση του Κώστα Τσιμίκα στο Διαδίκτυο από τους φίλους της Λίβερπουλ, μετά τα πρώτα 45 λεπτά του με την κόκκινη φανέλα, στο φιλικό 3-0 επί της Στουτγκάρδης.

Τι κι αν δεν έλαμψε (απόλυτα) στο πρώτο του παιχνίδι με την φανέλα της Λίβερπουλ; Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κλέψει την καρδιά του Γιούργκεν Κλοπ και των φίλων της ομάδας, όπως προκύπτει από τα σχόλια στο Διαδίκτυο για την εμφάνιση του Έλληνα αριστερού μπακ, στα 45 λεπτά που έπαιξε στο φιλικό 3-0 επί της Στουτγκάρδης.

«Αν πιστεύεις ότι 45 λεπτά από ένα φιλικό κόντρα στην Στουτγκάρδη θα με κάνουν να πιστέψω ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο καλύτερος Ελληνας που κλώτσησε ποτέ μια μπάλα, τότε έχεις απόλυτο δίκιο» έγραψε ο «The Kopite», κοτσάροντας στο «τιτίβισμα» του και με μια ελληνική σημαία.

«Τον είδα για 25 λεπτά και είμαι ήδη πεπεισμένος ότι ο Κώστας Τσιμίκας είναι ο δεύτερος καλύτερος αριστερός μπακ της Premier League» πρόσθεσε ο Laurie. Όπου πρώτος, βεβαίως, ο Άντι Ρόμπερτσον.

«Ο Τσιμίκας είναι κυριολεκτικά ο Έλληνας Ρόμπερτσον. Δεν θα μπορούσε να γίνει πιο ταιριαστή προσθήκη» ανέφερε ο Sean.

«Αυτός ο τύπος είναι ο ανταγωνιστής μας του Ρόμπο (σ.σ. Ρόμπερτσον). Είμαι ενθουσιασμένος βλέποντας πόσο καλό ματς έκανε ο Τσιμίκας» η επισήμανση του LiverpoolForever.

«Ο Τσιμίκας δείχνει πραγματικά καλός για την Λίβερπουλ στα λίγα λεπτά που έπαιξε. Κάλυψε πολύ χώρο, έκανε μερικές καλές ντρίμπλες και τρεξίματα. Θα είναι μια συναρπαστική σεζόν για εκείνον!» η πρόβλεψη του LFC Transfer Room.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας έκανε ντεμπούτο και του «τα 'χωσε» ο Μίλνερ (vid)

Κλοπ για ντεμπούτο Τσιμίκα: «Γρήγορος και με αυτοπεποίθηση»

Τσιμίκας: Η πρώτη πανηγυρική φωτογραφία του στη Λίβερπουλ (pic)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα