Ντε Χέα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η μεταγραφή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που προσθέτει ανταγωνισμό στον Ισπανό (vids)

Gazzetta team
Ντε Χέα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η μεταγραφή της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που προσθέτει ανταγωνισμό στον Ισπανό (vids)

bet365

Η διαφαινόμενη απόκτηση του Άαρον Ράμσντεϊλ από την Μπόρνμουθ έναντι 22 εκατ. ευρώ τελείωσε μια και καλή τα σενάρια ανανέωσης του δανεισμού του Ντιν Χέντερσον στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, εξέλιξη που μπορεί να επηρεάσει τη θέση του Νταβίντ Ντε Χέα στην ιεραρχία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ντόμινο με εμπλεκόμενους τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Νταβίντ Ντε Χέα ενδέχεται να προκαλέσει η απόκτηση του Άαρον Ράμσντεϊλ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, η υποβιβασθείσα, Μπόρνμουθ, έκανε αποδεκτή την πρόταση 22 εκατ. ευρώ των Λεπίδων για τον βασικό της κίπερ στη χρονιά που ολοκληρώθηκε (37 συμ.), βάζοντας έτσι τέλος στην υπόθεση της επιστροφής του Ντιν Χέντερσον στο «Μπράμαλ Λέιν».

Ο 23χρονος Χέντερσον, ο οποίος αγωνίστηκε ως δανεικός στην ομάδα του Κρις Γουάιλντερ από τους Κόκκινους Διαβόλους, εντάχθηκε εκ νέου στο ρόστερ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κι από τη στιγμή που η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αλλάζει σελίδα στη θέση του τερματοφύλακα, ηχούν αυτόματα «σειρήνες» για τον Νταβίντ Ντε Χέα και το «κλειδωμένο» του Νο1 στην ιεραρχία.

Ο Ισπανός κίπερ έχει βρεθεί στο στόχαστρο των media και των φιλάθλων μετά τις ασταθείς εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν και τα δημοσιεύματα για αντικατάστασή του έχουν πάρει «φωτιά» τις τελευταίες εβδομάδες κι αυτό που μένει για να δώσει ακόμη περισσότερη έκταση είναι το αν όντως ο Χέντερσον επανήλθε «Ολντ Τράφορντ» για να μείνει, ή αν οι ιθύνοντες του συλλόγου θα τον παραχωρήσουν εκ νέου δανεικό σε άλλη ομάδα.

Σημειώνεται ότι ο 22χρονος Ράμσντεϊλ προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, από την οποία και αποχώρησε το 2017 για τα Κεράσια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα