Quiz: Μπορείς να βρεις τους 25 Έλληνες της Premier League πριν από τον Τσιμίκα;

Quiz: Μπορείς να βρεις τους 25 Έλληνες της Premier League πριν από τον Τσιμίκα;

bet365

Σου δίνουμε ομάδα και συμμετοχές, μπορείς να βρεις τους 25 Έλληνες που αγωνίστηκαν στην Premier League πριν από τον Κώστα Τσιμίκα; Από 15 σωστές απαντήσεις και πάνω, είσαι άριστος.

Η μεταγραφή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ θεωρείται ήδη κατά πολλούς η κορυφαία όλων των εποχών για Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό. Μπορεί να απέχει μακράν από το ρεκόρ πώλησης, αλλά η αξία της είναι ανεκτίμητη, για μια σειρά από λόγους.

Ο Έλληνας μπακ ήταν ο εκλεκτός του Γιούργκεν Κλοπ και των συνεργατών του, έχοντας εξελιχθεί τρομερά την τελευταία διετία, για να υπηρετήσει συγκεκριμένο ρόλο κι όλα αυτά στους πρωταθλητές Αγγλίας, Ευρώπης και Κόσμου, που βιώνουν την πιο δοξασμένη καμπή τους την τελευταία 30ετία. Με την ευχή όλων η μεταγραφή αυτή να είναι η πρώτη από τις πολλές σπουδαίες ειδήσεις που θα χαρίσει στη θητεία του με τους Reds, στην οποία είναι εξαιρετικά πιθανό να γίνει ο πρώτος συμπατριώτης μας που κατακτά την Premier League.

Στο παρελθόν, 25 εκπρόσωποί μας έκαναν το αντίστοιχο ταξίδι για το Νησί και αγωνίστηκαν στα «σαλόνια» του, δίχως, όμως, κανείς να βρεθεί στις τάξεις μιας πρωταθλήτριας που βαδίζει με αξιώσεις για το back-to-back, όπως ο «Τσίμι». Μερικοί σημείωσαν τη δική τους ξεχωριστή πορεία, άλλοι περιορίστηκαν σε σύντομη περιπέτεια μιας χρονιάς κι άλλοι πρόλαβαν-δεν πρόλαβαν να παίξουν ένα ματς στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Τσιμίκας, λοιπόν, θα γίνει από τη νέα σεζόν ο 26ος Έλληνας που θα αγωνιστεί στην Premier League. Πιστεύεις ότι μπορείς να βρεις όλους τους προηγούμενους; Ιδού η ευκαιρία. Ήρθε η ώρα να δεχθείς την πρόκληση και να τεστάρεις ταυτόχρονα τις γνώσεις σου στο ελληνικό στοιχείο της PL.

Οκτώ λεπτά στη διάθεσή σου, για να ονομάσεις και τους 25 που πήραν έστω και ένα λεπτό συμμετοχής στο αγγλικό πρωτάθλημα. Σημείωση: Η έγκυρη απάντηση είναι το όνομα του ποδοσφαιριστή, είτε ολόκληρο είτε μόνο το επώνυμό του, με τόνο και το πρώτο γράμμα κεφαλαίο. Διαφορετικά δεν θα είναι δυνατόν να υπολογιστεί ως σωστή.

Ο χρόνος υπεραρκετός, συνεπώς δεν έχεις κάτι άλλο να περιμένεις. Όποιος φτάσει τα 15/25, μπορεί να νιώθει περήφανος. Ώρα για quiz!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα